Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. november 29.

Tom Ford a H&M következő sztártervezője?

Csupán napokkal azután, hogy a polcokra került a H&M és a Lanvin közös kollekciója, máris felrebbent a hír, hogy a kiskereskedelmi lánc egy újabb neves tervezővel kíván a jövőben együttműködni. A szóban forgó művész ez alkalommal nem más, mint Tom Ford.

Tom FordEgy, a French Tribune oldalán megjelent cikk indította útjára a pletykát, miszerint a következő H&M kollekció tervezője a nemrégiben újra női ruhatervezésbe fogott Tom Ford.

A French Tribune cikke szerint Tom Ford limitált H&M kollekciójának darabjai ugyanazok, mint amelyek a francia Vogue december-januári számának oldalain jelentek meg. A magazin művészetekkel foglalkozó ünnepi számának szerkesztésben ugyanis Carine Roitfeld kérésére maga Tom Ford is közreműködött.

Bár mit sem szeretnénk jobban, minthogy a hír igaz legyen – hiszen a H&M legutóbbi, Lanvinnel közösen alkotott ruhái is mind egytől egyig lenyűgözőnek és gyönyörűnek bizonyultak -, nehéz elhinni, hiszen ez a koprodukció egyáltalán nem illik bele Ford jelenlegi szellemiségébe.

Az amerikai Vogue decemberi számában Ford ugyanis mély megvetéssel nyilatkozik mindenről, ami csökkenti a divat művészeti értékét. Különösen rossz véleménnyel van az interneten közvetített divatbemutatókról: ,,Nem értem, miért kell már egy nappal a bemutató után mindenkinek mindent látnia." – mondta Ford. ,,Nem hiszem, hogy ez feltétlenül a vásárló érdeke. Nekem viszont az lenne a célom, hogy őket szolgáljam ki és ne az újságírókat vagy a divatipar-gépezetet." - tette hozzá.

Ugyanebben az interjúban tette fel Ford a következő kérdést: ,,Miért kell valaminek megjelennie egy sztárocskán a jövő heti US magazinban, ami csak hat hónap múlva kerül a boltokba? Az én vásárlóim nem akarnak olyan ruhákat hordani, amelyeket előtte ilyen sztárjelölteken láttak."

És ha mindez nem lenne elég ellenérv, Ford ruhái igen drágák és egészen couture-szerűek. Valóban alább adna a minőségből? Főleg most, hogy ismét visszatér a női ruhák piacára? Kíváncsian várjuk a fejleményeket!

Forrás, fotók: fashionista.com,

frenchtribune.com,

fashionising.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Győzd le a narancsbőrt a For...

Igen, győzd le a narancsbőrt otthon, kényelmesen, éhezés nélkül!»»

A legtrendibb társkereső: Jin...

Hazai fejlesztés tör a Tinder babérjaira»»

Rúzsa Magdi: "Szerelem volt e...

Egy díva mezítláb is díva»»

A 2015-ös ELLE Fashion Show-n...

Az Elle ismét meghívta Magyarországra a legígéretesebb francia divattervezőket, hogy április közepén hazai dizájnere...»»

Szigorú élek és játékos anyag...

Új kapszulakollekció és egzotikus faékszerek Alma Abonyitól»»

Nemzetközi siker a PRIESTON-n...

Osztrák pályázat döntőjén a magyar brand!

»»