Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. december 27.

Bikini depresszió ellen

Fürdőruhák vásárlásáMegan Foxval tartják maguktól távol a britek a téli depressziót. A Debenhams kereskedelmi lánc vezetői nem találtak más ésszerű magyarázatot, mint azt, hogy talán a celebek tengerparton sütkérező lesifotói hoznak kedvet a bikinishoppinghoz, vagy azt, hogy így próbálják az emberek a kiszámíthatatlan, hideg időjárás okozta levert hangulatukat elűzni maguktól.

Akármi is állhat a növekvő vásárlási kedv mögött, az eladási számok magukért beszélnek. Ahogy hidegre vált az idő Nagy-Britanniában, a Debenhams üzletek bikinijeiből 20 százalékkal többet tudtak értékesíteni.

Elizabeth Hurley, aki nemrég mutatta be legelső fürdőruhakollekcióját, szintén növekvő keresletet tapasztalt ruhadarabjaira. Azt mondta: „Érdekes, a bikinieladások felmentek! Biztos naposabb éghajlatra menekülnek a lányok az ünnepek alatt.”

A Debenhams szóvivője, Carie Barkhuizen így vélekedik: „Az Antarktiszénál is hűvösebbnek érzett idő esetében azt gondolnánk, hogy az utolsó dolog, amelyet az emberek ilyenkor vásárolnának, a fürdőruha. A számok azonban ezt megcáfolják, ha figyelembe vesszük azt a hatalmas keresletnövekedést, amellyel tavaly ilyenkor szembesültünk, épp akkor, amikor szintén ilyen rossz volt az időjárás.”

Persze az is lehetséges magyarázat a jelenségre, hogy ilyenkor, Karácsony után hatalmas árleszállításokat találunk a boltokban, így sokkal olcsóbban juthatunk hozzá a vakációszezonban méregdrága bikinikhez, és rögtön meg is vesszük őket, még ha nyárig a fiókban pihennek is.

Doroszlai Beáta

Forrás, fotók: millionlooks.com,

liquida.com,

1001fashionable.blogspot.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Győzd le a narancsbőrt a For...

Igen, győzd le a narancsbőrt otthon, kényelmesen, éhezés nélkül!»»

A legtrendibb társkereső: Jin...

Hazai fejlesztés tör a Tinder babérjaira»»

Rúzsa Magdi: "Szerelem volt e...

Egy díva mezítláb is díva»»

A 2015-ös ELLE Fashion Show-n...

Az Elle ismét meghívta Magyarországra a legígéretesebb francia divattervezőket, hogy április közepén hazai dizájnere...»»

Szigorú élek és játékos anyag...

Új kapszulakollekció és egzotikus faékszerek Alma Abonyitól»»

Nemzetközi siker a PRIESTON-n...

Osztrák pályázat döntőjén a magyar brand!

»»