Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. december 29.

Az év 10 legstílusosabb csemetéje

A fiatalabb generáció térhódítása megállíthatatlannak bizonyul, tekintve, hogy lassan nem találunk olyan területet, ahol ne bukkanna fel egy-két szemtelenül fiatal és még szemtelenebbül tehetséges kislány vagy kisfiú. Habár nimbuszukat elsősorban vezetéknevüknek köszönhetik, fiatalságuk és meglepő mértékű divatérzékenységük kiérdemeltek egy kis figyelmet.

 

Willow Smith

A 10 éves színész–énekesnő J ügynök, azaz Will Smith kislánya, aki egyéniségének határtalan kifejezése és Lady Gagát megszégyenítő, extrém viseletei miatt kapott helyet a listán.

Romeo Beckham

Az aranylábú focista, David Beckham és Posh Spice közös gyermeke a maga 8 évével már egy napszemüvegmárka büszke tulajdonosa és bizonyára ő az egyik legmenőbb általános iskolás a világon. Éljen a LA rapper stílus egy csipetnyi hanyag eleganciával!

Shiloh Jolie-Pitt

A Brangelina házaspár Benetton családja akkor teljesedett ki igazán, amikor az örökbefogadott csemeték közé megérkezett közös, szőke fürtös, kék szemű kislányuk: Shiloh. Valószínűleg nem tévedünk nagyot, hogy bármi is jött volna létre a két génállomány keveredéséből, térde borultunk volna előtte. A kishölgy leginkább a laza ruhákat preferálja; mi, nagyok pedig megkönnyebbülve vesszük tudomásul a 4 éves divatdiktátortól, hogy a macinacink is lehet stílusos.

Arlo Weiner

Habár kis hazánkat még nem hódította meg a Mad Men őrület, ami késik nem múlik, így jó tisztában lenni a részletekkel. A sorozat kreátora, Matt Weiner, 9 éves fia, Arlo pedig hihetetlen eleganciájával letaglózta a külföldi sajtót. A GQ magazin a „legkisebb dandy” névvel illette, ami valljuk be, elég kevés kortársáról mondható el.

Lourdes Leon

Madonna 14 éves lánya mostanában kicsit túlzásba viszi a rebellitást, de egy laza legyintéssel elintézhetjük a dolgot. Lourdes fiatal kora ellenére divatblogger, anyukájával közösen hozták létre a Material Girl nevezetű márkát és már egy címlapot is magáénak tudhat. Mi jöhet még?

Kingston Rossdale

Akinek Gwen Stefani a mamája, Gavin Rossdale a papája és Kingston névre keresztelték, 100% rock and roll-ra predesztináltatott. Vagány szerelések, imádnivaló szőke haj és amennyiben egy 4 éves gyerek sármosnak mondható, ez a kissrác vitathatatlanul az.

Elle Fanning

Ő kivételesen nem szüleitől örökölt némi hírnév morzsát, hanem nővérétől, a Világok harca ijedt szöszi kislányától, Dakota Fanningtől. A Bábel üdvöskéje mindössze 12 éves és bár tejfölszőke hajával és kék szemeivel eleve megnyeri a közönséget, igen figyelemre méltó a kifinomult stílusérzéke és az elegancia, amivel viseli a top tervezők kreációit.

Levy McConaughey

Matthew McConaughey fia csupán 2 éves, de már most megvan a laza, hippi-szörfös srác stílusa, ami bizonyára letaglózza a lányokat az oviban.

Tavi Gevinson

Tavi az egyetlen kivétel a listánkon, hiszen az ő szülei egyáltalán nem tettek hozzá szárnyaló hírnevéhez. A 14 éves hölgyemény népszerű divatblogjával hívta föl magára a figyelmet. Eredeti gondolatai és szürreális összeállításai miatt imádjuk.

Suri Cruise

Nyáron a 4 éves Suri magassarkú cipellőitől volt hangos a sajtó, de Tom Cruise és Katie Holmes kislánya eltántoríthatatlanul viseli a nem éppen korosztályára szabott lábbelit. Suri gardróbja vélhetően csurig van dizájner ruhákkal, de ha ez nem volna elég egy óvodásnak, akad olyan ruhája, amit saját maga tervezett.

Guttray Móni

Forrás, fotók: styleite.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Győzd le a narancsbőrt a For...

Igen, győzd le a narancsbőrt otthon, kényelmesen, éhezés nélkül!»»

A legtrendibb társkereső: Jin...

Hazai fejlesztés tör a Tinder babérjaira»»

Rúzsa Magdi: "Szerelem volt e...

Egy díva mezítláb is díva»»

A 2015-ös ELLE Fashion Show-n...

Az Elle ismét meghívta Magyarországra a legígéretesebb francia divattervezőket, hogy április közepén hazai dizájnere...»»

Szigorú élek és játékos anyag...

Új kapszulakollekció és egzotikus faékszerek Alma Abonyitól»»

Nemzetközi siker a PRIESTON-n...

Osztrák pályázat döntőjén a magyar brand!

»»