Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum
2012. március 12.

Miranda Kerr a Haute Muse címlapján

A Victoria’s Secret angyala, Miranda Kerr szerepel a magazin márciusi borítóján, valamint a vele készített interjúban beszél a modellek életéről is.

Szupermodellnek lenni nem könnyű: mindig formában kell lenned, amit szigorú diétával és rendszeres sportolással érhetsz el és tarthatsz fenn. Az interjúban Miranda rendkívül őszinte: bevallja többek között azt, hogy nagyon ritkán kényezteti magát csokoládéval vagy esetleg sültkrumplival, viszont ha meg is engedi magának ezt a kis kilengést, akkor nagyon kemény munkával dolgozza le a felesleges kalóriákat. „Amikor tinédzser voltam, akkor könnyen ment a zsírégetés, de most már „évekbe” telik, ezért néha inkább csak azért sem eszem ilyen dolgokat”.

„Imádom a sültkrumplit, de a testemet jobban szeretem, ezért nem engedhetem meg magamnak, hogy egy-két hasáb burgonya tönkretegye a karrieremet” - mondta Kerr, aki szerint nyugodtan nassolhatunk egyszer egy kicsit, viszont nem szabad hagynunk, hogy mindennapi táplálékunkká váljanak az édességek, a „kalóriagyilkosok”.

Folyamatosan készenlétben kell állnia, hiszen bármikor hívhatják fotózásra vagy a kifutóra. Nagyon sok mindent nem ehet, ezzel sok tápanyagot von meg a szervezetétől.

„Ha valamikor is egy szupermodell arról beszél, hogy ő sosem kínozza a testét és sokat eszik, akkor biztos, hogy hazudik, hiszen a tested kizsákmányolása elengedhetetlen ebben a szakmában” - vallotta be a magazin olvasóinak Miranda, aki a családjáról és a férjéről, Orlando Bloomról is szívesen beszélt: „Már hat hónapja barátok voltunk, amikor elkezdtünk randizni, aztán rájöttünk, hogy több van köztünk, mint barátság. Mindketten tudtuk, hogy jól működne a dolog kettőnk közt, ezért megpróbáltuk. A siker kulcsa, a mi esetünkben ez volt: barátokból avanzsálódtunk szerelmespárrá”.

Miranda egyszerű, könnyen betartható tanácsokkal is ellát minket: „Ne koplalj, helyette inkább jógázz és végezz Pilates tornát. Étkezz egészségesen és légy őszinte a testedhez, ne sanyargasd azt!”

Lazáry Fanni

Fotók: www.millionlooks.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«45678910»

Adventi divat

A Marianna Boutique kollekciója az év utolsó hónapjára»»

Ha november, akkor divat - MC...

ANDA, Elysian, Konsanszky, Nóra Sarman, Nude by NUBU és The FOUR a Marie Claire Fashion Days-en!»»

DORA ABODI, REKAVAGO, CAKO, K...

581 Designer Pop Up Store nyílt a Fashion Streeten!»»

Az egyediség a divatban is me...

Keleti Andrea és Rákóczi Feri bemutatták legújabb téli trendeket a Marianna Boutique-ban»»

Egy csepp francia sikk

Új, érzéki illat a párizsi éjszaka különleges hangulatával»»

Papír, ékszer és ruha együtt ...

PeterMero, Edinas paper installations, és a Frey Wille kollaborál!»»