Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2014. november 17.

Ha november, akkor divat - MCFD!

Nem indulhat tél (vagyis nem végződhet ősz) anélkül, hogy a Marie Claire megmutassa nekünk, milyen divatra számítsunk 2015 tavaszán és nyarán. ANDA, Elysian, Konsanszky, Nóra Sarman, Nude by NUBU és The FOUR kollekcióit, és még sok más izgalmas márka szettjeit láthattuk a Marie Claire Fashion Days-en 2014. november 7-8-9-én!

ANDA

A fekete, a fehér és a szürke 50 árnyalata vonult fel a kifutón az ANDA márka jóvoltából. A brand áttetsző, selymes, reppenős anyagokban, laza fazonokban, a lenge, bő és mindeközben roppant szexi outfitekkel kényeztette a divatínyenceket.

Elysian

Az Elysian márkája ellenkezőképp - kecses és romantikus stílusban - éli meg a jövő tavaszi-nyári divatot. Finom muszlinok, bájos pasztell árnyalatok, szolíd virágminták. És szupernőies szabásvonalak, melyekkel megjön a kedvünk rögtön a jó időhöz!

 Konsanszky

Vagány, extravagáns és nagyon menő - talán ezek a kulcsszavai Konsaszky kollekciójának, amelyből nem hiányoztak a fejkendők, hálószerű darabok, mellényt idéző, de új ruhanemű-műfajt teremtő találmányok sem.

Nóra Sarman

Kedvenc esküvői- és menyecskeruhatervezőnk ezúttal a dívai fekete dressztől a helyes kislányos, rávarrt pálmafákkal dekorált crop topos szettekig sokak ízlésvilágára gondolt, egyvalami közös volt minden darabban, amit a kollekcióban láthattunk: nőies, csinos, mindig kicsit különleges, de sosem túl lehetetlen!

Nude by NUBU

Fiús, és oversize, és lezser, és mégis előkelő - dióhéjban a NUBU bemutatott kollekciója, Nude by NUBU névvel fémjelezve. Kabátkák, szoknyák, mellények, ruhák, nadrágok, pólók és minden, ami divatrajongók ingere.

The FOUR

The FOUR is képviselte magát a Marie Claire Fashion Days kifutóján 2014-ben: komoly, drámai összhatású, és közben csodásan letisztult outfitek garmadája terült elénk az eseményen. Főként a fekete-fehérre hajaztak, de egy-egy színes darab is felbukkant a márka kollekciójában.

Fotók: Holecz Endre


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Győzd le a narancsbőrt a For...

Igen, győzd le a narancsbőrt otthon, kényelmesen, éhezés nélkül!»»

A legtrendibb társkereső: Jin...

Hazai fejlesztés tör a Tinder babérjaira»»

Rúzsa Magdi: "Szerelem volt e...

Egy díva mezítláb is díva»»

A 2015-ös ELLE Fashion Show-n...

Az Elle ismét meghívta Magyarországra a legígéretesebb francia divattervezőket, hogy április közepén hazai dizájnere...»»

Szigorú élek és játékos anyag...

Új kapszulakollekció és egzotikus faékszerek Alma Abonyitól»»

Nemzetközi siker a PRIESTON-n...

Osztrák pályázat döntőjén a magyar brand!

»»