Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2013. május 15.

Hello, nyár, hello, sima bőr!

Végre itt a meleg. Minél jobb idő van, annál rövidebb ruhadarabokat hordhatunk és  hordjunk is! Ha a munkahelyen ne is villantsuk elő hosszú combjainkat, az esti programokra mostmár nyugodtan felvehetjük a miniszoknyákat, forrónacikat és nagyon rövid dresszeinket, hogy a lenge ujjatlan felsőkről ne is beszéljünk. Csak előtte nem árt felkészülnünk lábunk, karunk felfedésére… és most nem csak a szép pedikűrre és manikűrre gondolunk. Bizony, mostmár még jobban oda kell figyelnünk a szőrtelenítésre!

Gyorsan megvagyunk a szőreltávolítási procedúrával, ha szőrtelenítő krémet választunk. A depiláló krémek hosszú napokra garantálják bőrünk simaságát, előnyük a borotvával szemben, hogy olyan ápoló anyagokat is tartalmaznak – a Veet® Hydro’Restor™ Szőrtelenítő krém&Kíméletes ápoló krém például Aloe Verát és E-vitamint – amelyekkel sokkal puhábbá válik a bőrünk, mintha sima testápolót kentünk volna rá.

Ha hosszabb távra szeretnénk megszabadulni a szőrszálaktól, érdemes a gyantázás mellett döntenünk. Ehhez viszont meg kell várnunk, hogy bizonyos hosszúságúra megnőjenek az eltávolítandó szálak. A Veet® Használatra kész hideggyanta szalagok bikinivonalra és hónaljra Mandulaolajjal és E-vitaminnal még könnyebb használatát a gyantaszalagokon található beosztás (szőrszál hosszúság méréséhez) segíti, amivel eldönthetjük, hogy készen állunk-e már a szőrtelenítésre. A gyantahasználattal párhetente kell csak gondoskodnunk bőrünk simán tartásáról.

 Bármilyen megoldást is választunk, azért a sima bőrhöz a puha sarkak, ápolt kezek is hozzátartoznak, így ha tényleg végre nyári ruháinkba bújunk, ne feledkezzünk meg kéz- és lábfejünkről sem a lábszárunk, karunk bársonyossá varázsolása mellett.

FashionTime

Fotó: naturalglowingover30.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Győzd le a narancsbőrt a For...

Igen, győzd le a narancsbőrt otthon, kényelmesen, éhezés nélkül!»»

A legtrendibb társkereső: Jin...

Hazai fejlesztés tör a Tinder babérjaira»»

Rúzsa Magdi: "Szerelem volt e...

Egy díva mezítláb is díva»»

A 2015-ös ELLE Fashion Show-n...

Az Elle ismét meghívta Magyarországra a legígéretesebb francia divattervezőket, hogy április közepén hazai dizájnere...»»

Szigorú élek és játékos anyag...

Új kapszulakollekció és egzotikus faékszerek Alma Abonyitól»»

Nemzetközi siker a PRIESTON-n...

Osztrák pályázat döntőjén a magyar brand!

»»