Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2013. június 29.

Tanulj stílust egy ötévestől!

Egy ötévestől vegyünk divatleckét? Meredeken hangzik, de igaz!

A mexikói Alonso Mateo ugyan még csak az 5. évében jár, de stylist mamája segítségével így is az egyik legnépszerűbb stílusikon az Instagrammon. Több mint 22.000 követővel büszkélkedhet, s az sem ritka, hogy a rajongók a kisfiú háza előtt kérnek róla képet. Minden bizonnyal Alonso a legfiatalabb divatikon.

A kisfiú sikere úgy kezdődött, hogy egy évvel ezelőtt Alonso anyukája, Luisa Fernanda Espinosa – szabadúszó stylist, aki dolgozott a mexikói és latin-amerikai Harper’s Bazaarnak – elkezdte a saját Instagrammján (@luisafere) kiposztolni a kisfiáról készült stílusos képeket. A több mint 133.000 követője pedig hamar a képei rabjaivá váltak. Luisa minden reggel segít a kisfiának kiválasztania a legmegfelelőbb darabot a gardróbjából, de az igazi stylist főnök mégis csak Alonso.

„Segítek neki abban, hogy mit vegyen fel, ha reggel iskolába indul, de valójában én csak koordinálom, az igazi főnök ő” – mesélte Alonso mamája.

Luisa imádja a különféle megnyitókat, és nem tud az Alexander Wang pólója nélkül élni, így nem nehéz elképzelni, hogy mennyire boldoggá teszi az, hogy a divatszerelmét megoszthatja a kisfiával. Erre a kettejükről készült mosolygós képek a legjobb bizonyíték, amelyeket az Instagrammon láthatunk.

Alonso és a családja két évig élt Laguna Beachen, Kaliforniában, ami után a mexikói Monterreybe költöztek. A népszerűség ellenére, Alonso szülei nem hagyják, hogy a siker a kisfiú fejébe szálljon. „Miközben nagyon magabiztosnak és huncutnak tűnik a képeken, a rajongók előtt kicsit szégyenlős, mint minden átlagos öt éves kisgyerek”.

Az édesanyja pedig egyáltalán nem biztos abban, hogy érti ezt az egész divatvilágot, ami körülveszi őt. „Nem hiszem, hogy Alonso tudná, hogy ő lenne a divat egyik előőre. Ehhez még túl fiatal” – tette hozzá Luisa.

Alonsot egyébként Ugo Mozie celeb stylist fedezte fel tavaly, amikor a Twitteren a következő szöveget posztolta Alonso képével, amin Tom Ford, Gucci és AllSaints cuccokban pózolt: „Stílus ikon. Ismerje és jegyezze meg”.

„Ami először megfogott ebben a kissrácban, az a kisugárzása volt” – nyilatkozta Mozie.

„Imádom az öltönyöket, a tornacipőt és a napszemüvegeket. Szeretek úgy öltözni, ahogyan az édesapám, mert neki olyan király öltönyei vannak” – tette hozzá Alonso.

Zsingor Tünde

Forrás: time.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Győzd le a narancsbőrt a For...

Igen, győzd le a narancsbőrt otthon, kényelmesen, éhezés nélkül!»»

A legtrendibb társkereső: Jin...

Hazai fejlesztés tör a Tinder babérjaira»»

Rúzsa Magdi: "Szerelem volt e...

Egy díva mezítláb is díva»»

A 2015-ös ELLE Fashion Show-n...

Az Elle ismét meghívta Magyarországra a legígéretesebb francia divattervezőket, hogy április közepén hazai dizájnere...»»

Szigorú élek és játékos anyag...

Új kapszulakollekció és egzotikus faékszerek Alma Abonyitól»»

Nemzetközi siker a PRIESTON-n...

Osztrák pályázat döntőjén a magyar brand!

»»