Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum
2013. december 14.

Vedd fel a magyar stílust! – Velük

Kedd este hivatalosan is megnyitott a ONE Fashion tervezői showroom. A stílusos nyitó bulin a magyar divatra koccinthattunk.

Décsi Juli és Dániel Orsi megvalósították tervüket. Megnyitották egyedi koncepciójú, ’shop in shop’ magyar tervezőket összefogó vállalkozásukat. A designer bolt megnyitója kedd este volt a régi R9 Showroomban, a Ráday utca 9-es szám alatt.

Mindenki ott volt, aki számít. Főbb magazinok főszerkesztői, stylistok, divatszerkesztők és bloggerek ünnepelték a stílusos esten a magyar divatélet egy újabb színterét. Jelen volt többek közt Eli van Poeyer, az InStyle magazin divatszerkesztője, Igor Deseatnikov, stylist, Molnár Dorka, a THE SENSE bloggere, a 11GROUND blog képviselői, STYLE&DIRT blogger csapata és még sokan mások.

Most először tekinthette meg a szakma a vadonatúj designt kapott régi Showroom R9-et. A Hungária pezsgő mellett a Bonbonetti édesítette meg az estét, a hangulatos zene alatt pedig megcsodálhatták a vendégek a tervezői darabokat.

A showroomban megtalálható az 1975, AnnaEva, Balilla, Dora Abodi, dorivisy, Enjey, Es-tu un Ange?, Gion, Konsanszky, Mark Laufer, Mosskito, NYD, Souffle, TheBétaVersion és Zoe Phobic márka is.

A tervezők közül is sokan képviseltették magukat, úgy, mint az 1975 tervező párosa, Kupi Szimonetta és Györe Nikoletta, Balázs Lilla, a Balilla tervezője, Visy Dóri a dorivisy márka ötvös designere, Pazicski Miklós az Enjey márka tervezője, Rideg Natali, az Es-tu un Ange? márka megálmodója, Mark Laufer, Virág Boglárka, a Souffle tervezőnője, és végül Szimon Ágó a Zoe Phobic márka designere.

A ONE Fashion célja a hazai tehetségek ismertségének és kollekcióik értékesítésének növelése webshopon és a showroomon keresztül, mind a hazai, mind a külföldi piacokon egyaránt.

Látogass el a ONE Fashion showroomjába, hiszen közeleg a karácsony, és egy egyedi, magyar tervezői darab biztosan nem jöhet Veled szembe az utcán. Kell ennél jobb ajándék?

FashionTime


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Győzd le a narancsbőrt a For...

Igen, győzd le a narancsbőrt otthon, kényelmesen, éhezés nélkül!»»

A legtrendibb társkereső: Jin...

Hazai fejlesztés tör a Tinder babérjaira»»

Rúzsa Magdi: "Szerelem volt e...

Egy díva mezítláb is díva»»

A 2015-ös ELLE Fashion Show-n...

Az Elle ismét meghívta Magyarországra a legígéretesebb francia divattervezőket, hogy április közepén hazai dizájnere...»»

Szigorú élek és játékos anyag...

Új kapszulakollekció és egzotikus faékszerek Alma Abonyitól»»

Nemzetközi siker a PRIESTON-n...

Osztrák pályázat döntőjén a magyar brand!

»»