Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2013. december 28.

Stílusos búcsú

Még nem döntötted el, hogy milyen ruhában búcsúztatod a óévet és várod az újat? Te is szívesen inspirálódnál a „mestertervezők” munkáiból? Akkor itt a helyed, hiszen az elmúlt év néhány csodásabbnál csodásabb kreációját gyűjtöttük össze: Alexander McQueen, Oscar de la Renta, Yves Saint Laurent és Versace.

Még mielőtt befejeznénk az újévi fogadalmaink hosszú listáját, itt az ideje, hogy a ruhatárunkat is tüzetesen átvizsgáljuk és egy igazán egyedi szett összeállításához kezdjünk hozzá az év utolsó nagy napjára. Szilveszter estéje tulajdonképpen az utolsó alkalom, hogy az adott évben megmutathassuk, kik is vagyunk valójában. Merjünk mások lenni, felszabadultan önmagunk. Ez az az nap, amikor számot vetünk az elmúlt év sikereiről és kudarcairól is; öltözetünk által arról is beszámolunk, milyen személlyé formált minket ez a 365 napnyi küzdelem. A mi döntésünk, kit mutatunk.

Alexander McQueen

Választhatunk natúr színű és letisztult vonalvilágú ruhát, mint amilyen darabot Alexander McQueen is megálmodott a jövő évi tavaszi/nyári kollekciójában. A visszafogott, diszkréten bájos szettet igazi hölgyként viselhetjük. Ám, ha az erős karaktert, az energikus személyiséget is szeretnénk hangsúlyozni, akkor viselhetünk hozzá markáns kövekkel díszített kiegészítőket (mint a Prada legújabb ékszerei).

Alexander McQueen 2014 SS

Oscar de la Renta

Oscar de la Renta 2014-es tavaszi/nyári kollekciójának élénk barackszínű darabja magára vonzza a tekinteteket. Ha hasonlóan bohókás darabra vágysz és hasonlóan nagy figyelemre, akkor válassz feltűnő (mégis finom) színeket, valamint habos/tollas szoknyát vagy felsőrészt.

Oscar de la Renta 2014 SS

Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent lenti kreációjában a francia sikk és bohémság egyként jelenik meg. Ha hasonló hangulatú szettre vágyunk, bújjunk tetőtől talpig ezüstbe, vagy éppen aranyszínű ruhába, leheletnyi vörös rúzzsal koronázhatjuk meg szettünket – mindezt az igényes francia nő alakját idézve.

Yves Saint Laurent

Versace

Aki a szenvedélyesebb darabokat kedveli annak a Selena Gomez által viselt Versace darab garantált inspirációforrást fog nyújtani. A kettősség - a lágy elegancia és a féktelen energia - szinte élővé varázsolja a ruhát. Gondoljunk csak arra a mondásra, hogy: Lehet, hogy a tüzet a férfiak találták fel, de arra a nők jöttek rá, hogyan kell játszani vele.

Versace

Sikerekben és elismerésekben gazdag boldog új évet kívánunk minden kedves Olvasónknak!

Makra Márta


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Győzd le a narancsbőrt a For...

Igen, győzd le a narancsbőrt otthon, kényelmesen, éhezés nélkül!»»

A legtrendibb társkereső: Jin...

Hazai fejlesztés tör a Tinder babérjaira»»

Rúzsa Magdi: "Szerelem volt e...

Egy díva mezítláb is díva»»

A 2015-ös ELLE Fashion Show-n...

Az Elle ismét meghívta Magyarországra a legígéretesebb francia divattervezőket, hogy április közepén hazai dizájnere...»»

Szigorú élek és játékos anyag...

Új kapszulakollekció és egzotikus faékszerek Alma Abonyitól»»

Nemzetközi siker a PRIESTON-n...

Osztrák pályázat döntőjén a magyar brand!

»»