Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2014. február 2.

Csillagok gálája

A 2014-es story díjátadó gála nemcsak a díjakról szólt, hanem sokkal inkább a megjelenésről - mi is ennek mentünk utána.

Nagyon sok sztár már hetekkel a nagy esemény előtt pontosan megtervezte az outfitjét. Itt semmit sem bíztak a véletlenre. Vagy mégis? A meghirdetett black tie dresszkód csak nagyon kevés esetben uralkodott a teremben, és nem a farmer-sportcipő páros volt az egyetlen baki a vendégek részéről. Lássuk be, az est a sztárokról szólt, akik mindent meg is tettek, hogy öltözékükkel emlékezetessé tegyék a partit. Előrebocsájtjuk, hogy vannak olyan celebjeink, akiknek az outfitje akkor sem lenne megfelelő, ha maga az angol királyné tenné tiszteletét nálunk, mert ők úgy gondolják, az imidzsük szerves része az, ahogy kinéznek. Már megszoktuk, ezen már nem akadunk fenn. Az az igazán szomorú, amikor a dresszkód követelményeknek való megfelelés izzadságszagú erőlködésbe csap át.

Daalarna estélyiben jelent meg Gombos Edina és Horváth Éva.

Tóth Gabi, az X-faktor sztárja saját tervezésű ruhában tündökölt. Cynthia Dictator és párja, Varga Viktor szintén saját kreáció mellett döntöttek.

Közkedvelt színkombinációnak bizonyult a fehér és arany. A Barátok közt színésznője, Kardos Eszter egy Innoe ruhát viselt, Sarka Kata pedig Bélavári Zita tervezőnőtől választott, aki utána laza egyszerűségel ebben a ruhában koktélozott hajnalban a Tokio bárban. Kissé túlöltözte a közeget, bár a Tokio közönségét nem hinnénk, hogy ez különösen zavarta volna. Mi is ott koktéloztunk, de mi már farmerben és bőrkabátban. 

A Jóban Rosszban két tehetsége, Legerszki Krisztina egy Kerényi Virág által tervezett estélyiben, Végh Judit pedig Benes Anita fekete kreációjában érkezett a gálára.

Nyári Edit és Aliz Léber Barbara estélyit viseltek. Tolvai Renáta pedig Kiss Márk által összeállított szettben érkezett.

Szőrmével díszített ruhában érkezett Szandi, amit Szedlácsek Annamária tervezett. Ugyancsak szőrmébe burkolózott Medveczky Ilona művésznő is.

A legnagyobb feltűnést kétségkívül Kiszel Tünde és Gáspár Evelin habos kreációja keltette.

Lapigazgatónk, Kovács Marcella znm&laszlopasztor ruhát és LAONI táskát választott magának. 

Pongrácz László


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Győzd le a narancsbőrt a For...

Igen, győzd le a narancsbőrt otthon, kényelmesen, éhezés nélkül!»»

A legtrendibb társkereső: Jin...

Hazai fejlesztés tör a Tinder babérjaira»»

Rúzsa Magdi: "Szerelem volt e...

Egy díva mezítláb is díva»»

A 2015-ös ELLE Fashion Show-n...

Az Elle ismét meghívta Magyarországra a legígéretesebb francia divattervezőket, hogy április közepén hazai dizájnere...»»

Szigorú élek és játékos anyag...

Új kapszulakollekció és egzotikus faékszerek Alma Abonyitól»»

Nemzetközi siker a PRIESTON-n...

Osztrák pályázat döntőjén a magyar brand!

»»