Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2014. február 13.

Barnoff apró teremtményei

A grúz származású Tamara Barnoff munkássága szerteágazó - ezt évről évre meg is erősíti. Nézzük, most mivel rukkolt elő!

Tamara Barnoff 2004-ben alapította meg márkáját Magyarországon, azóta prêt-á-porter kollekciókat tervez nőknek és férfiaknak. A korábbi szezonok Barnoff blézerein, kabátaljain és cipőorrokon felbukkanó pillangó motívum utat tört magának és elkezdte egyengetni jövőjét. De hogy pontosan mekkora lépésről beszélünk? Egy kis lepkéhez képest óriásiról, hiszen az apró teremtmények reneszánszával a márkán belül két új vonal is elindult: a Barnoff Jewellery és a Barnoff Accessories.

Az ékszerkollekció alapdarabját három gyűrű képezi. Három hangulatszín - három stádium – egyetlen anyagban. Hogy mi ejt rabul minket a gyűrűkben? Az opak fekete mélysége, az arany kikezdhetetlen ragyogása és a nyers ezüst visszacsiszolt felszínének finom karcai.

Tamara Barnoff mesei realizmusa a hangulatgyűrűk fő figurájává egy-egy tárt szárnyú megálló, de tovarebbenni kész lepkét tett meg, mindezt a funkcionalitás és poézis elmélyült egyszerűségű vonalvezetésében. Ez az az ékszer, ami keresetlen, megfejthetetlenül pimasz eleganciájával átírja a gyűrűkről eddig képzelteket.

Az ékszerkollekcióval egyidejűleg a kiegészítők területére is berepültek a lepkék: ugyanezen színek és textúrák jelennek meg az övcsatokon is. Itt a Barnoff-lepke a maga frontalitásával kölcsönöz delejező hatást a trükkösen funkcionális övcsatnak.

A gyűrűk és az övcsatok anyaga: 925 sterling ezüst

A Barnoff Jewellery és Barnoff Accessories nyitódarabjainak premierje 2014. március 26-án, a brand első budapesti üzletének megnyitóján lesz.

Ti se maradjatok le Róla!

Makra Márta


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Győzd le a narancsbőrt a For...

Igen, győzd le a narancsbőrt otthon, kényelmesen, éhezés nélkül!»»

A legtrendibb társkereső: Jin...

Hazai fejlesztés tör a Tinder babérjaira»»

Rúzsa Magdi: "Szerelem volt e...

Egy díva mezítláb is díva»»

A 2015-ös ELLE Fashion Show-n...

Az Elle ismét meghívta Magyarországra a legígéretesebb francia divattervezőket, hogy április közepén hazai dizájnere...»»

Szigorú élek és játékos anyag...

Új kapszulakollekció és egzotikus faékszerek Alma Abonyitól»»

Nemzetközi siker a PRIESTON-n...

Osztrák pályázat döntőjén a magyar brand!

»»