Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2014. május 16.

A Cannes-i Filmfesztivál legjobb outfitjei

Tegnap rendezték meg a legrangosabb filmfesztivál 67-edik eseményét. Nézzük, miben érkeztek a legjobb divatguru-celebek! Kedvenc cuccaink Cannes-ból, a vörös szőnyegről - lehet koppintani.

Blake Lively Gucci Couture-ben érkezett - a fazon, az anyag, a stílus, és persze maga a színésznő külseje is tökéletes, nem? 

Jane Fonda Ellie Saab Couture ruhakölteményében lépett a vörös szőnyegre. Ő a legjobb példája annak, hogy nem csak a fiatalok lehetnek sikkesek, elegánsak és gyönyörűek! (na, kinek állt jobban ez a ruha, Jane-nek, vagy Angelina Jolie-nak?)

 Karlie Kloss Valentino ruhát viselt a rangos eseményre. Kicsit extrémebb fazon, mint a többi - mintha egy baby dollt és egy köntöst ötvöztünk volna sok négyzetméternyi csipke segítségével, de imádjuk!

Kendall Jenner Chanel szettjét sokan kritizálták. Tény, hogy nem megszokott motívummal látták el a spagettipántos, testhezálló fekete ruhadarabot, de szerintünk az extravagancia a jó értelmében érvényesül a művésznő megjelenésén.

Nicole Kidmant is érte pár kritika mostanság - a megjegyzések azonban főleg a túlfiatalított arcára vonatkoztak. Abban azt hiszem, egyetérthetünk, hogy öltözködési ízlése továbbra is kifogástalan, lásd kagylókivágású, ékkövekkel kirakott Armani Privé ruhája!

Sofia Coppola outfitje, Valentinótól, újabb gyöngyszeme volt a Cannes-i Fesztiválnak. Bár rövidebb, mint amit megszoktunk az estélyiktől, a hosszúujjú csipkemini eleganciájában nincs hiány!

Egyik legnagyobb kedvencünk Zhang Ziyi dressze: egy igen izgalmas, latex háromszögek alkotta felső és fehér muszlin maxiszoknya alkotja, a Stéphane Rolland Couture-tól.

Zoe Saldana a kifinomult nőiesség megtestesítőjévé vált a rendezvényen A-vonalú, pliszcírozott fehér Victoria Beckham szerelésével. Az arany deréköv még angyalibbá tette a híresség megjelenését, nem?

Fotók: shine.yahoo.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Győzd le a narancsbőrt a For...

Igen, győzd le a narancsbőrt otthon, kényelmesen, éhezés nélkül!»»

A legtrendibb társkereső: Jin...

Hazai fejlesztés tör a Tinder babérjaira»»

Rúzsa Magdi: "Szerelem volt e...

Egy díva mezítláb is díva»»

A 2015-ös ELLE Fashion Show-n...

Az Elle ismét meghívta Magyarországra a legígéretesebb francia divattervezőket, hogy április közepén hazai dizájnere...»»

Szigorú élek és játékos anyag...

Új kapszulakollekció és egzotikus faékszerek Alma Abonyitól»»

Nemzetközi siker a PRIESTON-n...

Osztrák pályázat döntőjén a magyar brand!

»»