Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2014. május 17.

Feszt trendek

Már Te is tűkön ülve várod a fesztiválszezont? Akkor jó, mert már mi is: éppen ezért fesztiválokhoz illő szetteket szedtünk össze Nektek! Jó inspirálódást kívánunk hozzájuk!

Nem sokára itt van Fishing On Orfű, azután a Volt Fesztivál és a Balaton Sound, az EFOTTról és a SZIN-ről nem is beszélve. Eldöntöttétek már, hogy ezúttal melyik fesztet látogatjátok meg? És azt, hogy milyen szettben? Mert ha nem, akkor segítünk kicsit eligazodni az idei feszt trendek körében.

Egy fesztivál is lehet ugyanolyan stílusos, fontos esemény, mint bármi más, csupán lazaságra és egyszerűségre törekvő szerkóban. Alapforrásunkat a nem régiben tartott Coachella amerikai, sztároktól hemzsegő szuper fesztivál szolgálta.

Gondoltátok volna, hogy Beyoncé, vagy éppen a Victoria's Secret angyalai, mint például Rosie Huntington-Whiteley, vagy Alessandra Ambrosio is fesztiválokon feszít? Már pedig igen és még hozzá milyen dögösen! Alessandra ráadásul a gyermekeit is elvitte szórakozni magával - egyszerűen tüneményesek!

Természetesen Kylie és Kendall Jenner, valamint Selena Gomez sem hiányozhatott az év fesztiváljáról. Igazán stílusosan oldották meg a szoknyájukat: a hippi vonallal feldobva tökéletes fesztivál szerkóban szórakoztak. A rojtos szoknya és a horgolt maxiruha szerintünk tökéletes választás volt! Kendall gyönyörűszép virágos napszemüvegje pedig vitte a prímet!

Úgy tűnik az idei év fesztivál trendje a maxi szoknya és természetesen továbbra is a sort körül fog keringeni. Azonban ha fejdíszekre vágytok, csak bátran viseljétek a stílusos darabokat, hiszen egyre nagyobb teret hódítanak!

Ti milyen fesztiválokra fogtok ellátogatni?

Makra Márta


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Győzd le a narancsbőrt a For...

Igen, győzd le a narancsbőrt otthon, kényelmesen, éhezés nélkül!»»

A legtrendibb társkereső: Jin...

Hazai fejlesztés tör a Tinder babérjaira»»

Rúzsa Magdi: "Szerelem volt e...

Egy díva mezítláb is díva»»

A 2015-ös ELLE Fashion Show-n...

Az Elle ismét meghívta Magyarországra a legígéretesebb francia divattervezőket, hogy április közepén hazai dizájnere...»»

Szigorú élek és játékos anyag...

Új kapszulakollekció és egzotikus faékszerek Alma Abonyitól»»

Nemzetközi siker a PRIESTON-n...

Osztrák pályázat döntőjén a magyar brand!

»»