Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2014. május 29.

JUREKKA news!

A NewSchool kollekció annyira old school, hogy a 80-as, 90-es évek hangulatát vette alapul, amikor a szögletes vonalak és a nagyon élénk, energikus színek uralták a kifutókat, valamint az iskolák hétköznapjait. A merev, geometrikus formavilág stabilitást és biztonságot, kiszámíthatóságot és időtállóságot nyújtott egy olyan világban, ami nagyot és gyorsan változott.

A NewSchool kollekció táskáiba ma már kevesebb eséllyel kerül könyv, mint ahogy a 90-es évekbeli elődjeibe, ellenben gondosan óvják laptopjainkat és táblagépeinket. Az aranyszínű fém kiegészítők és a kiemelkedő minőségű alapanyagok a glam és a luxus érzését sugallják, miközben gyermeki nünk gondtalanul utazhat vissza az időben, valahányszor megakad a szeme a kollekció bármely darabján.

Ma már nemcsak az üzleti világ nélkülözhetetlen kellékei a laptopok, okostelefonok, táblagépek, hanem mindennapjaink használati tárgyai. Nem teszünk már egyetlen lépést sem a felsorolt gépek valamelyike nélkül. Ha pedig visszük őket, válasszunk megfelelő, ízléses táskát, tokot hozzájuk, hiszen nem egyszer vagyonokat adunk értük, szállításuk többet érdemel egy nejlonszatyornál vagy műanyag toknál.

A Jurekka laptoptáskái, táblagép- és okostelefon tokjai a stílust és a praktikát is szem előtt tartják. Amellett, hogy a kollekció minden darabja valamely eszköz szállítására szolgál, a tervezői szándék az volt, hogy ez a vonalvezetésen ne látszódjon. Kívülről az aktuális trendeknek megfelelő divattáska, belülről pedig biztonságos otthona laptopunknak,  tabletünknek.
 

Termékek 


A kollekció darabjai megvásárolhatók online a www.jurekka.com oldalon vagy offline a WonderLAB Veres Pálné utcai boltjában, valamint – egyeztetés után – fotózásra is elvihetők.
A lookbook Trunkó Bálint divatfotós közreműködésével készült.

1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Győzd le a narancsbőrt a For...

Igen, győzd le a narancsbőrt otthon, kényelmesen, éhezés nélkül!»»

A legtrendibb társkereső: Jin...

Hazai fejlesztés tör a Tinder babérjaira»»

Rúzsa Magdi: "Szerelem volt e...

Egy díva mezítláb is díva»»

A 2015-ös ELLE Fashion Show-n...

Az Elle ismét meghívta Magyarországra a legígéretesebb francia divattervezőket, hogy április közepén hazai dizájnere...»»

Szigorú élek és játékos anyag...

Új kapszulakollekció és egzotikus faékszerek Alma Abonyitól»»

Nemzetközi siker a PRIESTON-n...

Osztrák pályázat döntőjén a magyar brand!

»»