Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2014. június 10.

Gonosz által ihletett ördögi divat

Már Ti is tűkön ülve vártátok a Demóna megjelenését? Most, hogy már láthattuk, megérkeztek a filmhez készített sminkek, kiegészítők és nem utolsó sorban jelmezek. Te már csekkoltad őket?

Angelina Jolie új filmjének hollywoodi premierjére az Atelier Versace divatháztól választott egy igencsak különleges és impozáns darabot. A fekete estélyi fényes, gumírozott selyemből készült és roppant pazar látványt nyújtott benne a vörös szőnyegen. A Demóna nagy hatással volt a divatiparra is, ördögi kollekciókat ihletett Csipkerózsika gyilkosának segítségével.

A szarvakat, amiket Demónaként viselt Jolie, az Alexander McQueen divatház kreatív igazgatója készítette el, bár nem ő tervezte. A szarvak tervezője ugyanis Justin Smith londoni kalapos volt. Fekete tollak vonták be, ami egyszerre sugallta a gonosztevő ikonikus, erős és különleges egyéniségét.

Egy kultikus filmhez illő módon, maradandóságát ékszerek tervezésével is megalapozták. A Disney külön üzletet kötött a Crow’s Nest Fine Jewellery­vel, hogy tervezzenek egy olyan ékszersorozatot, ami a Csiperózsika végzet asszonya igéző stílusához illik. A hét darabos kollekció, ami gyűrűből, karkötőkből és fejdíszekből áll, a filmből vett fontos momentumokat örökítette meg. A Mac sminkcég hamarosan ki fog adni egy limitált sminkkollekciót, ami arc, száj, szem és köröm termékekből fog állni. Annyi biztos, hogy a sötétebb színek kerülnek majd előtérbe, köztük azzal a bizonyos vérvörös rúzzsal.

Hogy a gyerekek se maradjanak ki a jóból, Stella McCartney tervezett egy halloween­i gyerekkosztüm kollekciót, Angelina Jolie közreműködésével. A filmből a legfontosabb szereplők jelmezét tervezték meg, köztük Csipkerózsikáét is. Maga a tervező is nagy rajongója a Disney­filmeknek, ezért kihasználta a lehetőséget, hogy ő is valami maradandót alkothasson. A kollekciót már áprilisban is meg lehetett vásárolni, óriási sikere volt.

Császi Adrienn


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Győzd le a narancsbőrt a For...

Igen, győzd le a narancsbőrt otthon, kényelmesen, éhezés nélkül!»»

A legtrendibb társkereső: Jin...

Hazai fejlesztés tör a Tinder babérjaira»»

Rúzsa Magdi: "Szerelem volt e...

Egy díva mezítláb is díva»»

A 2015-ös ELLE Fashion Show-n...

Az Elle ismét meghívta Magyarországra a legígéretesebb francia divattervezőket, hogy április közepén hazai dizájnere...»»

Szigorú élek és játékos anyag...

Új kapszulakollekció és egzotikus faékszerek Alma Abonyitól»»

Nemzetközi siker a PRIESTON-n...

Osztrák pályázat döntőjén a magyar brand!

»»