Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2014. szeptember 29.

Levi's Kalifornia kollekció

2014. 09.23. A Levi’s® rendhagyó sajtótájékoztató mutatta be a Kalifornia által inspirált őszi, téli kollekcióját a Mazel Tovban.

Ebben a szezonban a márka folytatja a gyökerei felkutatását: bemutatja az ikonikus ruhadarabok otthonát, Kaliforniát. A tervezői csapat felkereste a napsütötte Venice Beach-et, és a lenyűgöző szépségű Yosemite völgyet.

"Kalifornia testesíti meg az áhított dolgokat az életünkben: a szabadságot, a természetet, a gördeszkázást, a hegymászást, a strandokat és a szörfözést, a technikai újításokat és az innovációt, “ nyilatkozta Jonathan Cheung, a Levi’s® márka vezető dizájnere. "Ez a hangulat, életérzés áthatja az egész kollekciót.”

A férfi kollekciónak idén is vannak jellegzetes darabjai.

A márka folytatja a népszerű farmer, és nem farmer kollekciójának bővítését. Ebben a szezonban bevezetik a Levi’s® 522Ô-es nadrágot.  A Levi’s® 510Ô-es nadrág maga lesz a rock&roll, míg a Levi’s® 511Ô-es Slim fazonú nadrág a kevésbé extravagáns férfiakat szolgálja ki. Ebben a szezonban a márka együttműködik az ikonikus illusztrátorral, Rick Griffinnel, aki szinte az egész 2014-es kollekciót meghatározta stílusával. Rick Griffin a ‘60-as évek egyik legmeghatározóbb pszichedelikus művésze.

A női kollekcióban az ikonikus Levi’s® 501® farmer, a farmering és a farmerdzseki folytatja menetelését, rendületlenül tőr előre. A Levi's® tervezői csapata megalkotta a klasszikus 501® boyfriend stílusú farmer.

 

A Levi’s márka magába foglalja a klasszikus amerikai stílust, annak minden belülről fakadó lazaságával. A Levi Strauss 1873-as alapítása óta a Levi’s® farmer a világ legelismertebb és leggyakrabban utánzott ruházatává vált, ami lebilincselte az emberek képzeletét és hűségét nemzedékeken át. Napjainkban a Levi’s® portfoliója folyamatosan bővül, fáradhatatlanul törve az élre olyan innovatív szellemiséget képviselve, ami páratlan a ruházati iparban. Termékeik a vezető farmer- ruházatból és kiegészítők sorából több mint 110 országban kaphatóak, így adva meg a lehetőséget az egyéniségeknek a világ minden táján, hogy kifejezzék magukat. 


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Győzd le a narancsbőrt a For...

Igen, győzd le a narancsbőrt otthon, kényelmesen, éhezés nélkül!»»

A legtrendibb társkereső: Jin...

Hazai fejlesztés tör a Tinder babérjaira»»

Rúzsa Magdi: "Szerelem volt e...

Egy díva mezítláb is díva»»

A 2015-ös ELLE Fashion Show-n...

Az Elle ismét meghívta Magyarországra a legígéretesebb francia divattervezőket, hogy április közepén hazai dizájnere...»»

Szigorú élek és játékos anyag...

Új kapszulakollekció és egzotikus faékszerek Alma Abonyitól»»

Nemzetközi siker a PRIESTON-n...

Osztrák pályázat döntőjén a magyar brand!

»»