Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2014. október 17.

Holdfényarany lemezes limitált ékszerekkel ünnepelt az Alma Abonyi


Abonyi Alma az elmúlt egy évben tökéletesítette a tavaly bemutatott Phoenix kollekciót – a ready-to-wear darabok mellett ugyanakkor a jövő tavasszal érkező újabb táskákhoz tartozó ékszereket is megmutatta. Az egykori Godot Kávézó helyén nyílt Konyhában stílszerűen egy kajás zacskóba csempészett apró meglepetés várta a zártkörű fogadásra érkezőket. Az estét Batta Zsuzsa Marge egy, külön erre az alkalomra összeállított a cappella medley-je indította, amit az énekesnő saját maga kísért dobon. Ezt követően a tervező meghatottan beszélt az elmúlt időszakról és a jövőbeni tervekről – megköszönve a hozzá közelállóknak a támogatást.


Egy állandó, de folyamatosan megújuló, mindig elérhető kollekciónak álmodta meg a Phoenix-et Alma, mely darabjai túlmutatnak egy-egy trenden – ezt egészítik ki a szezonálisan megjelenő kapszulakollekciók. A jövő év elején érkező új táskákat a kortárs cseh üvegipar remekei és a cseh kristályok inspirálták - ez a téma tökéletesen illeszkedik ahhoz az anyaghasználathoz, formavilághoz amit az Alma Abonyi táskák képviselnek. Ennek előfutárai, az Anorthic Limited Edition darabjai szó szerint különleges belső értékkel bírnak: 23.39 karátos holdfényarany és 12 karátos fehérarany lemezek bújnak meg a kézzel megmunkált víztiszta gyanta borításban – mindössze 12 darab készült belőlük modellenként. A gyűrűk, fülbevalók és medálok, valamint a kézbe vehető és hordható táskák mellett Almáék csapata a születésnapra vendég DJ-kkel is készült.„Szerettük volna megmutatni, hogy a Phoenix darabjai hogyan állják meg a helyüket a hétköznapokban, a kampányfotók mellett egy kicsit közelebb hozva a modelleket az emberekhez. Felkértünk 6 olyan embert, akiket szakmailag és emberileg is nagyon tisztelek és kedvelek, akik esetében úgy éreztem, hogy abszolút megtestesítik az életérzést, amit ezekhez a táskákhoz társítok. Róluk készült egy fotósorozat, - ami a PS hasábjain debütál - előtte azonban lesz egy kis „örömzenélés” is velük.” Sümeghy Claudia, a Lucia Divatakadémia vezetője kedvesével, Topolánszky Tamás filmrendezővel állt a pult mögé – Freddie Mercury egyik legismertebb slágerével indították a bulit. Utánuk Frák Peti fashion stylist-blogger és Szegedi Kata fashion designer többek között Rihanna-t is megidézte, Marge és Kiss Miklós designer is egy változatos listában fésülte össze közös kedvenceit.


 Szőke Gábor Miklós szobrászművész mellett szintén szerelme, Hauer Berta, a DANTE EMPIRE kommunikációs és sales vezetője melegítette elő a terepet djren elektronikus ütemeinek, amelyek zárták az estét. Az Alma Abonyi októberben nyitja meg első saját showroomját a Veres Pálné utcában, ahol a Phoenix kollekció mellett az Anorthic Limited Edition darabjai is kaphatóak.


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Győzd le a narancsbőrt a For...

Igen, győzd le a narancsbőrt otthon, kényelmesen, éhezés nélkül!»»

A legtrendibb társkereső: Jin...

Hazai fejlesztés tör a Tinder babérjaira»»

Rúzsa Magdi: "Szerelem volt e...

Egy díva mezítláb is díva»»

A 2015-ös ELLE Fashion Show-n...

Az Elle ismét meghívta Magyarországra a legígéretesebb francia divattervezőket, hogy április közepén hazai dizájnere...»»

Szigorú élek és játékos anyag...

Új kapszulakollekció és egzotikus faékszerek Alma Abonyitól»»

Nemzetközi siker a PRIESTON-n...

Osztrák pályázat döntőjén a magyar brand!

»»