Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2014. október 20.

Morse-kódolt üzenetek a táskákon

Coded Patterns elnevezéssel jelent meg Judit Takács új kollekciója a tárgyakon megjelenő morse kóddal írt, áttört minta miatt. Minden egyes terméken kódolva jelennek meg az inspirációul szolgáló hívószavak, mint pl. ritmus, taktilis élmény, monokróm, rézkarc. Mindez lefordítva hozzásegíti a viselőt a márka és a termékek teljesebb megismeréséhez.

A  kollekcióban  kiemelt szerepet kapnak a béleletlen tárgyak, mint például a béleletlen clutch vagy a tote-ok, melyeknél teljesen hozzáférhetővé válik az anyag és tapinthatóvá a bőr puha húsoldala, így még jobban tudunk azonosulni a táskával.  Az anyaghasználatban (finom tapintású marha-, kecskebőr), akárcsak a kidolgozásnál, a prémium minőséget tartotta szem előtt a tervező. A palettán szerepel puha és feszes tartású, bélelt és béleletlen, illetve kézen és vállon hordható táska is, így mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő verziót.

Finoman jelenik meg az áttört minta a kollekció részét képező lapos és magas sarkú. Az egyedi lézergravírozásnak  köszönhetően  a játékosság, színharmónia, monokromitás és a ritmikusság nyomon követhető a teljes kollekción. Színhasználat tekintetében a fáradt rózsaszín, az erdei bogyók színei, karamell, étcsokoládé, teal, fekete és az arany jellemző, melyekkel tökéletesen harmonizálnak az aranyszínű kellékek. A kampányképek központi története egy kémnő köré épül, akit a termékekhez hasonló titokzatosság övez és aki képes kommunikálni a táskájával, valamint az azon megjelenő kódolt szöveggel.

Mint az arcát és megjelenését bármikor megváltoztatni tudó profi, reflektál a kollekció egészén végighúzódó áttört, rejtett információhalmazra, a variálhatóságra és aprólékos kidolgozottságra.


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Győzd le a narancsbőrt a For...

Igen, győzd le a narancsbőrt otthon, kényelmesen, éhezés nélkül!»»

A legtrendibb társkereső: Jin...

Hazai fejlesztés tör a Tinder babérjaira»»

Rúzsa Magdi: "Szerelem volt e...

Egy díva mezítláb is díva»»

A 2015-ös ELLE Fashion Show-n...

Az Elle ismét meghívta Magyarországra a legígéretesebb francia divattervezőket, hogy április közepén hazai dizájnere...»»

Szigorú élek és játékos anyag...

Új kapszulakollekció és egzotikus faékszerek Alma Abonyitól»»

Nemzetközi siker a PRIESTON-n...

Osztrák pályázat döntőjén a magyar brand!

»»