Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2014. 12. 10.

Teszteltük a Newa ránctalanító készüléket!

Melyik nő számára ne lenne vonzó az ígéret, hogy tartósan lefelezheti ráncait? Ráadásul saját  otthonában, egy orvosi minőségű luxuskezeléssel! Mi is elcsábultunk, teszteltünk és ámultunk.

Hatalmas várakozással néztünk az exkluzív ránctalanító kúra elé egy hónappal ezelőtt, amikor
felkértek minket a Newa otthoni bőrfiatalító készülék tesztelésére. Vonzó volt a lehetőség, hogy végre  egy professzionális ránctalanító kezelés hatását érezhetjük a bőrünkön. Sorsoltunk, hogy ki lesz a szerencsés a szerkesztőségben, aki esténként ránctalanítási kúrába kezdhet. 


Ránctalanítás - titkos arcfeltöltő összetevők nélkül

Az ígéret szerint a Newa merőben más, mint a többi otthoni ránctalanító készülék. Egyrészt mert nem hatóanyagokkal dolgozik, így nem kell hozzá semmilyen titkos (és átmeneti-hatású) szérum, tehát ideiglenes hidratálás és lifting helyett valódi és tartós ránccsökkentést nyújt. Másrészt a Newa a világon az egyetlen olyan otthoni gép, amelybe a bőrgyógyászok professzionális 3DEEP bőrfeszesítő technológiáját sikerült beépíteni. (Ezzel 2013-ban az Edison Innovation bronzérmét is elnyerte.)

Ilyen csinos kis „biográfia” után már meg sem lepődtünk, hogy klinikai tesztekben átlag 45%-os
ránccsökkenést produkált az otthoni 3DEEP rádiófrekvenciás szerkezet. Arra azonban egyre
kíváncsibbak lettünk, hogy a nagyon száraz és ráncosodásra hajlamos bőrrel mit fog majd
kezdeni 



Klinikai tanulmányok


A Newa készülék klinikai tesztelésének résztvevői 1 hónapos kúra után átlagosan 25%-os 
ránccsökkenést értek el. A kezeléssorozat befejezése után 3 hónappal pedig a ránccsökkenés
mértéke már átlagosan 45%-os volt, az értékelést végző független bőrgyógyászok szerint.


Első tapasztalataim a Newa ránctalanítóról


Már az első kezelés után megértettük miért beszélnek szuperlatívuszokban a Newáról mindazok, akik egyszer is próbálták. A készülék rendelkezik egy azonnali bőrfeszesítő hatással, ami – bár csak néhány óráig tart – tényleg lenyűgöző, és szerencsére a kezelések tartós bőrfiatalító hatására sem kellet sokat várni!

A Newa készüléket 1 hónapon keresztül (összesen 20 alkalommal) használtuk a teljes arcon,
területenként 4 percig. Semmi másra nem volt szükség a kúrához, csupán a készülékre és egy tubus kontakt gélre, amely a 3DEEP rádióhullámokat képes a bőrbe juttatni.

A kezelés meglepően kellemes: nyoma sem volt benne annak csípő érzésnek, ami egyes ránctalanító eljárásokra jellemző. A Newa bőrfiatalítás inkább egy meleg masszázshoz hasonlított. További pozitívum, hogy elég gyorsan végeztünk a kezelésekkel, így nem volt tortúra és nem is fosztott meg sok szabadidőtől.



Kevesebb ránc, feszesebb arc!

Bár százalékban nem tudnánk kifejezni saját eredményeinket, de a változás, amit 1 hónap elteltével látunk, tényleg lenyűgöző! A száj körüli terület, a szem környéke, valamint az orca is láthatóan simább és feszesebb. A ráncok jóval halványabbak, az arc pedig gyönyörűen megemelkedett, és valahogy a tónusa is megváltozott. Sokkal fiatalosabbnak látszik és ezt többen is észrevették! Talán a száj környékével vagyunk a leginkább elégedettek, de annak is igazán örülünk, hogy a bosszantó szarkalábakat végre sikerült csökkenteni.

Hosszantartó ránc-stop

A további eredményeket is kíváncsian várjuk, hiszen az ígéret szerint még nem ért véget a változás. A kezelésekkel aktivizált bőrsejtek a következő 3-6 hónapban egyre több új kollagént és elasztint  termelnek majd, így a bőr állapota ez idő alatt fokról-fokra javulni fog. Bár fenntartó kezelésekre jó ideig nem lesz szükség, expressz feszesítésre és hatásfokozásra
továbbra is fogjuk használni a készüléket, hetente kétszer. Sőt, már újabb területek (dekoltázs, nyak, toka) ránctalanítását is tervezgetjük, hiszen mint kiderült, ezekben a zónákban is igen eredményesen használható a Newa bőrfiatalító készülék!

Fashion Time


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Győzd le a narancsbőrt a For...

Igen, győzd le a narancsbőrt otthon, kényelmesen, éhezés nélkül!»»

A legtrendibb társkereső: Jin...

Hazai fejlesztés tör a Tinder babérjaira»»

Rúzsa Magdi: "Szerelem volt e...

Egy díva mezítláb is díva»»

A 2015-ös ELLE Fashion Show-n...

Az Elle ismét meghívta Magyarországra a legígéretesebb francia divattervezőket, hogy április közepén hazai dizájnere...»»

Szigorú élek és játékos anyag...

Új kapszulakollekció és egzotikus faékszerek Alma Abonyitól»»

Nemzetközi siker a PRIESTON-n...

Osztrák pályázat döntőjén a magyar brand!

»»