Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2014. január 29.

Haute Couture Fashion Week - negyedik nap

Rohamosan közeledünk a HCFW végéhez és már rengeteg lélegzetelállító darabot láthattunk. Kíváncsian várjuk, hogy az Oscar díjátadó gálán melyik couture kacsint majd vissza ránk. Van is már egy-két tippünk, Nektek is, ugye? Addig is nézzük , hogy az Elie Saab, a Jean Paul Gaultier és a Valentino mit tartogat számunkra.

Elie Saab

Az Elie Saab kreációk  jellegzetes sikkes eleganciája idén is a kifutó szerves része volt, így idén is szerelmesek lettünk az ES estélyikbe. A kollekcióban ezúttal jobban domináltak a krém színek; és ahogy azt már megszokhattuk, a női szépség kiemelésének jegyében a derékvonal hangsúlyozása is jelen volt minden kreációnál. Külön tetszett a darabok egyik alap díszítőeleme, a szőrme alkalmazása. Nektek mi a véleményetek a tervező  2015 SS kollekciójáról?

A teljes kollekciót itt tudjátok megnézni!

Jean Paul Gaultier

Maszkulin és feminin jelleg folyamatos ellentéte, ez a kettőség határozta meg a kollekciót. Mintha egy művészeti-, és egyben divatperformansz részesei lennénk Gaultier által. Azt gondolhatnánk, hogy tervező a művészetével lázad a konvenciók ellen és meghökkentést okoz a kifutón: az "ideális" modellhez képest idősebb, vagy éppen a "szabálytól" eltérően mosolygó, kerekebb vonalú nőket is felvonultatott kreációiban. Egy lenyűgöző Jean Paul Gaultier által rendezett színdarabot nézhettünk meg, amelynek még Naomi Campbell is a szereplője volt!

A teljes kollekciót itt tudjátok megnézni!

Valentino

A Valentino darabok láttán hirtelen a népmesék világában éreztem magam. A modellek a gyönyörűen kidolgozott, finom hímzésekbe bújva bűvöltek el mindenkit. A kollekció második részében pedig a csillogó díszítések is előkerültek a glamúros hangulat jegyében. Két teljesen más érzés, amely szépen kiegészítette egymást!

Abban biztosak vagyunk, hogy a Valentino darabokkal még találkozni fogunk a vörös szőnyegen. Addig is, a teljes kollekciót itt tudjátok megnézni!

Makra Márta


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Győzd le a narancsbőrt a For...

Igen, győzd le a narancsbőrt otthon, kényelmesen, éhezés nélkül!»»

A legtrendibb társkereső: Jin...

Hazai fejlesztés tör a Tinder babérjaira»»

Rúzsa Magdi: "Szerelem volt e...

Egy díva mezítláb is díva»»

A 2015-ös ELLE Fashion Show-n...

Az Elle ismét meghívta Magyarországra a legígéretesebb francia divattervezőket, hogy április közepén hazai dizájnere...»»

Szigorú élek és játékos anyag...

Új kapszulakollekció és egzotikus faékszerek Alma Abonyitól»»

Nemzetközi siker a PRIESTON-n...

Osztrák pályázat döntőjén a magyar brand!

»»