Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum
2009. augusztus 30.

A korrektorok fajtái

A korrektorok sokféle kiszerelésben és állagban kaphatóak. A legelterjedtebbek a korrektorstiftek, de ezen kívül nagyon sokféle fedőkrém van forgalomban, hiszen a különböző hibákra más-más textúrájú korrektor szükséges. Most tehát lássuk a korrektorok összes fajtáját!

Korrektorstift

A korrektorstift nagyon tömör és jól fed, így képes a bőr nagyobb hibáit is tartósan eltüntetni. Például a pattanások elfedésére használatos. Az ilyesféle bőrhibák esetében ajánlott gyógyító hatású, olajmentes korrektorstiftet alkalmazni, amelyben a fertőtlenítő hatóanyagok kezelik a bőrt és nem irritálják. Ha a szem körüli területen használnánk a korrektorstiftet, akkor legyünk óvatosak és nagyonTubusos korrektor jól dolgozzuk el.

Tubusos korrektor

A tubusos korrektor nem olyan tömör állagú, mint az előbb említett korrektorstift, emiatt a szem alatti kényes bőrfelületre is nyugodtan és könnyedén használható. A tubusos fajta nem hangsúlyozza ki a ráncokat, ezért az idősebb bőrre is alkalmazható.

Szivacsos végű korrektor

Ennek a fajta korrektornak a végén eSzivacsos végű korrektorgy szivacsos applikátor van. Ezzel a véggel könnyedén és gyorsan felvihető a bőrre a lágy korrektor. Helyes használat esetén egyenletes fedés a végeredmény. Jól takaró és hosszan fennmaradó korrektorfajtáról van szó, különösen azok az applikátoros korrektorok tartósak, amelyek felhelyezése után púderessé válnak.

Tégelyes korrektor

A tégelyes korrektor magától értetődő módon egy tégelyben helyezkedik el. Olyan jó fedést ad, mint a korrektorstift, de sokkal krémesebb az állaga a benne rejlő hidratáló alapanyagok miatt. Eme pozitív tulajdonságai miatt a sminkesek kedvence.

KorrektorceruzaKorrektorceruza

A korrektorceruzával mérete miatt csak kis felületen dolgozhatunk, ezért csak az apró bőrhibákra használatos, például hajszálereket fedhetünk be vele vagy az ajkunk egyeletlenségeit korrigálhatjuk vele.

Színes korrektorok

Ezek a korrektorok színezettek, méghozzá azért, hogy tökéletesen eltüntessék a bőr színeltéréseit. A zölddel színezett korrektor jótékonyan semlegesíti a bőr pirosságát, a levendulaszínű pedig felüdíti a sápadt bőrt. Keverjük az alapozóba és így tegyük fel.

Kató Iringó

Fotók: beautybay.com,
getprice.com.au,
inmykit.com,
kaboodle.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«78910111213»

Daphne Guinness for MAC

Az örökösnő ezúttal MAC kozmetikumokat kreált.»»

Kozmetikumok Lagerfeld módra

Karl Lagerfeld egy karácsonyi kozmetikum kollekcióval rukkolt elő.»»

Michael Kors for Estee Lauder

Csodás sminkek karácsonyra MK táskával párosítva!»»

Armani ünnepi angyala

Megan Fox az Armani Beauty Holiday arcaként tündököl.»»

Golden Girl

Karlie Kloss aranyló Diorban tündököl!»»

Natalie Portman for Diorskin ...

Az Oscar-díjas színésznő a Dior legújabb Beauty kampányában.»»