Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2012. március 2.

Milan Fashion Week – day 6.

Utolsó napunkat töltjük Milánóban, mielőtt egy nagy ugrással Párizsba érkeznénk. Utoljára még találkozunk a legnagyobb nevekkel és ragyogó ötletekkel.

Dsquared2

A tervezőpáros ezúttal hanyagolta a rossz kislány hozzáállást, és inkább egy csupa szín, sallangtól mentes kollekciót vitt kifutóra. A '60-as éveket és elit iskolás lányokat felidéző kollekció lábszárközépig érő nadrágokat és szűk ceruzaszoknyákat vonultatott fel - laza, de sikkes módon.

Dsquared2Dsquared2Dsquared2 

Roberto Cavalli

Csupa fény, csupa állatság Roberto Cavalli most bemutatott kollekciója. Mindez az anyagoknak köszönhető, melyek hol csillognak, hol pedig állatmintát mutatnak, vagy éppen állatok bundájára hajaznak, mint például a hatalmas szőrme szoknya vagy a különböző színű kabátok.

Roberto CavalliRoberto CavalliRoberto Cavalli 

Giorgio Armani

A ruhák első része kötelezően társított, szürke árnyalatokban megjelenő, répanadrág volt, mely a felsőrésztől függetlenül maszkulin jelleget kapott. A show hátralevő részében, és ez a rész volt a hangsúlyosabb, a bermuda short volt az elengedhetetlen kellék, függetlenül attól, hogy esetleg szoknya van felette. Kárpótlásul csodaszép narancs és rózsaszín árnyalatokat kaptunk, melyek emlékeztetnek minket a napfelkelték varázsára.

Giorgio ArmaniGiorgio ArmaniGiorgio Armani 

Gianfranco Ferré

Csupa télies megjelenés, csodaszép és különleges megoldásokkal ellátott kabátok, hosszú kesztyűk, némi szőrme kiegészítés és egyszerű, de nagyszerű színek. A letisztult vonalak és kristálytiszta gondolatok egyértelmű megjelenése alapján a divathét méltó befejezése ez a kollekció.

Gianfranco FerréGianfranco FerréGianfranco Ferré 

Székely Krisztina

Fotók: style.com


Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Sikeresen debütált a Magyar D...

A Július 5-én 93. alkalommal rendezték meg a magyar lóversenysport legnagyobb eseményét, a Magyar Derbyt - ezúttal egy divatbemutatóval is kiegészült a program.»»

NOS divatbemutató

Mesés anyagok, letisztult szabásvonalak, ultranőies ruhák jellemzik a kollekciót»»

Bicikli, mint a vörös szőnyeg...

Az InStyle Magyarország és a Hungarian Cycle Chic idén is kereste a legstílusosabb bringásokat Bringával a vörös szőnyegen rendezvényére. »»

FashionTime on Facebook
«2345

Men's Fashion Week Milan - 1....

Ahány (divat)ház... annyi öltöny! »»

Fekete menyasszonyi ruhák

Vera Wang a New York-i esküvői divathéten mutatta be fekete dresszeit.»»

Cipőtrendek télre

Szerelkezz fel trendi téli cipőkből még időben!»»