Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. június 20.

Az övé a világ

Akárcsak a 2011-es őszi-téli szezonban a férfiaknál, úgy idén tavasszal és nyáron a nőknél is hódítanak a derékövek. Íme néhány példa a legnagyobb tervezőktől arra, hogyan is dobhatod fel egy bőrcsíkkal a nyári szettedet.

Hermès

Az Hermès tervezői a jelek szerint a vékony övek divatjának lelkes követői, ugyanis műlovarnő ihletésű kollekcióikban számos alkalommal figyelhettünk meg csupán párcenti vastag, bőrből készült övcsodákat. A derékszíjak rögzítési lehetőségének száma határtalan: csomózd meg, akár a Hermès, de akár keresztbe kasul a felsőtesteden is viselheted.

HermèsHermèsHermès

Gucci

A Gucci idén tavasszal és nyáron a széles övekre voksolt, amelyet amikor csak lehet kiegészített egy-két függő díszítéssel is. A Gucci mintáját követve az sem feltétlenül fontos, hogy egy deréköv mindenképpen bőrszínű vagy akár bőrből készült legyen, hiszen egy ilyen kiegészítőnek még a bronz szín is remekül áll.
GucciGucciGucci

Miu Miu

Az alábbi darabokat szánjuk bizonyítékként arra, hogy nem csak akkor állhat jól egy öv, ha a ruha színvilágával passzoló árnyalatban pompázik. A Miu Miu tervezői bemutatták, hogy milyen tökéletes kiegészítőül szolgálhat egy a ruha színével nem feltétlenül harmonizáló, élénken ragyogó vékony derékszíj is az idei tavaszi vagy nyári ruháinkon.

Miu MiuMiu MiuMiu Miu

Comme des Garçons

A Comme des Garçons a többiekhez képest sokkal erőteljesebbre vette a figurát. Deréköveik egy kicsit feljebb csúszva, a mell alatti részre kerültek, szélességük kb. kétszer akkora, mint a legtöbb idei kreáción megtalálhatóké és csatjaik is lényegesen nagyobb volumenűek, mint a többi összeállításé. Éljenek a hangsúlyos darabok!

Comme des GarçonsComme des GarçonsComme des Garçons

Junya Watanabe

A Watanabe-tervezők jelszava idén a lazaság - még az övek esetében is. Ha jobban megfigyeljük, a 2011-es tavasz-nyári kollekció fodros szoknyás kisruháin egyetlen öv sincsen szorosan a derékra húzva, inkább csak lazán díszíti és kiegészíti a Junya Watanabe által megálmodott kreációkat. A lényeg tehát: az öv idén nyáron lezseren is lehengerlő.

Junya WatanabeJunya WatanabeJunya Watanabe

Valentino

Egyszerűen imádtuk Valentino masnis deréköveit. Nincs is ehhez többet hozzáfűzni, minthogy masnit a derékra! Vagy ha mégsem, akkor Valentino példáját követve valami elegáns vékonyat.

ValentinoValentinoValentino

És a listának még messze nincs vége... 

Fotók: style.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

A nyár legextrémebb napszemüv...

Ha viselni nem is, megnézni azért lehet a legbolondosabb napszemüvegeket!»»

Mezei divat

Mezők látványa tárul elénk a kifutókon.»»

Bőr, mint második bőr

Menő bőrszerkók idén nyáron is, egyenesen a kifutókról!»»

Ha fülbevaló, legyen nagy!

Viselj méretes fülbevalót idén nyáron!»»

Be sandal-ous!

Szandiból sosem elég - és most nem az énekesnőre gondolunk.»»

Lengén és szellősen

Szellős, lenge XXXL-darabokkal a nyári kánikula ellen!»»