Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. szeptember 20.

London Fashion Week - 1st and 2nd day

New York után Európára helyeződött a világ szeme, hiszen a divathetek közönsége és villanói Londonba helyezték át székhelyüket. Kezdődjön az európai életérzés elsajátítása!

Emilio de la Morena

A tervező a különböző anyagok és darabok kombinálására építette kollekcióját, hogy végeredményképpen szexi koktélruhákat küldjön kifutóra. A színek és minták bár kis mértékben, de jelen vannak. Sárgás és kékes árnyalatok bolondítják meg a klasszikus árnyalatokból összeálló szetteket.

Emilio de la MorenaEmilio de la Morena

Issa

Issa visszanyúlt a Rio De Janeiro-i gyökereihez nyári kollekciója megtervezésében. Ennek következtében színes printek kelnek életre, de a mindenki által imádott brazil bikinikből is kapunk egy cseppnyi ízelítőt. A színes kombinációk mellett a csipkekreációk sem maradnak el klasszikus tört fehér és fekete árnyalatokban.

IssaIssa

Jaeger London

A retro hangulatot megidéző show újra visszahozta a méretes kalapokat elegáns szettek kombinációjával. A színes együttesek mellett a hímzett és csipkés anyagok is szerepet kaptak a laza vonalvezetésű darabokon. A kollekció teljes egészében a nőiesség hangulatában kelt életre, egyfajta könnyed és szofisztikált sikkel megfűszerezve.

Jaeger LondonJaeger London

Julien Macdonald

Macdonald a modern glamourt fogalmazta meg jövő nyárra, és a kissé katonásnak tűnő kezdetek után az estélyi kreációk is megmutatkoztak. A hosszú, hímzett vagy éppen csipkés ruhák sok divatimádóban kelthet déja-vu érzést, hiszen erőteljes hasonlóságot mutatnak a 2010-es Givenchy Couture kollekcióval. Hogy mindez csak véletlen-e? Valószínűleg nem fog kiderülni.

Julien MacdonaldJulien Macdolnald

Vivienne Westwood Red Label

A punkkirálynő tavaszi-nyári kollekciójáról nehéz lenne objektíven nyilatkozni, hiszen személy szerint elvarázsoltak darabjai. Ha mostanáig csodáltam azt a különleges erőt és magabiztosságot, amit a különleges kelmék viselete igényelt, akkor most olyan érzésem támad, mintha sokkal közelebb állnának ízlésvilágomhoz. Lehet, hogy sokkal hordhatóbbá vált as Westwood Red Label? Ti döntsétek el!

Vivienne WestwoodVivienne Westwood

Vaspál Melinda

Fotók: style.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Vissza a ’80-as évekbe ...

Ha már fodrosgumi, legyen trendi.»»

Édes kis hajbavalók

A hajkiegészítők mindenkinél jó szolgálatot tesznek.»»

A 7 legütősebb körömtrend nyá...

Ha szép a köröm, jöhet a lakk!»»

Fonni menő!

A fonat régóta szerepel a legnépszerűbb hajtrendek között.»»

Nyári cipőtrend

Color blocking, pasztell, neon, metál...»»

Makány Márta 2012/SS

Ahogy a természet, úgy a divattervező kollekciója is virágba borult.»»