Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum
2012. szeptember 21.

New York Fashion Week VII.

A 7. napon sem volt hiány szép ruhákból, lássuk!

 

Badgley Mischka

Mark Badgley és James Mischka alkotta duó igazi vörös szőnyegre illő ruhákat mutatott be. Ihletforrásul a ’35-ben megjelent Szentivánéji álom c. film szolgált. Leheletfinom csipkeberakások, légies anyagok, szolid színekben.

 

Victoria, Victoria Beckham

Victoria Beckham a korábbi bemutatójához hasonlóan, szellős, kényelmes kreációval állt elő. Gazdag színhasználatban felfedezhetjük az orchidea színt, melyet tört fehér árnyalattal ellensúlyoz.

 

Vera Wang

Az esküvői ruhák királynőjétől, már megszokhattuk a kifinomult, elegáns darabokat. Wang most sem okozott csalódást, kollekciójával Indiát idézi meg. Pazar, bonyolult brokátok, fátyolszerű kiegészítések és mély színpaletta a jade és a zafír mellett a fehérrel kiegészítve.

 

Rodarte

A Mulleavy nővérek, Kate és Laura igazi harcos amazonokat vonultattak fel a kifutón. A kollekció hangulata kicsit a sci-fit is idézi. Az újragondolt harcos ruhákat fémes anyagok, bőr nadrágok, csipkebetétek, hangsúlyos fűzők, légies selyemruhák kontrasztja váltakozott.

 

Diesel Black Gold

Sophia Kokosalaki tervező végleg búcsút intett a Diesel Black Goldtól. Kokosalaki egy szabászati időutazásra invitálta nagyérdeműt kollekciójával a ’90-es évekbe. Fekete-fehér kontraszt, férfias jellegű kabátok, dzsekik, és háló, háló hátán.

 

Marc by Marc Jacobs

Fiatalos, energikus kollekciót mutatott be Marc Jacobs. A különböző stílusok keveredtek, végeredményben bohém, kusza és vicces egyveleget alkotva. Sálak, vastag, gyapjúzoknik, patchwork mintás ruhák, túlméretezett ingek, mintás blúzuk, és széles pamutnadrágok sorát láthattuk.

 

Oscar de la Renta

Valószínűleg nem csak mi várjuk mindig örömmel Oscar de la Renta kollekcióit. Tökéletes részletességgel kidolgozott, elsősorban alkalmibb viseletek jelentek meg a kifutón. Klasszikusnak számító decens kosztümök, kis- és nagyestélyi ruhák a krémszínektől az érzéki vörösig minden árnyalatban előfordultak.

Betsey Johnson

A 70. születésnapját is ünneplő cég látványos és szokatlan, kissé talán érthetetlen kollekcióval rukkolt elő. Színekből nem volt hiány, a designer bátran keverte a különböző élénk színeket, pl. a pirosat a zölddel.

 

Szendrei Anna

Fotók: vogue.co.uk


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Nagyító alatt a Prada kollekc...

Honnan merített ötletet a híres divatház a 2013-as tavaszi/nyári kollekciójához?»»

Hódító sárga

A nyár egyik legvibrálóbb színe a sárga: éltető és tündöklő!»»

Vadállati!

Luxusmárkák állatmintái idén nyárra»»

Little Black Dress körkép 201...

A legszebb kis feketék idén nyáron! »»

Az idei nyár kötelező fesztiv...

Az idei nyár kötelező fesztiváldarabjai»»

Nyárestéink kedvenc koktélruh...

Esküvőre, de akár elegáns vacsorákra, bulikra is koktélruhák – vízparti színekhez illő összeállítás»»