Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. július 2.

Puma Chalk Ping-Pong Table

A Puma újradefiniálta a hagyományos ping-pong asztalt: megalkották a Puma Chalk Ping-Pong Table néven futó műremeket, melyet kézzel készítve ajánlanak az asztalitenisz szerelmeseinek.

Nekünk, magyaroknak különösen kedves ez sportág, hiszen nem csak nagyszerű és népszerű testmozgás, de Magyarországnak ebben a sportágban is létezett igazi Aranycsapata, amely az 1979-es phenjani világbajnokságon aranyérmet szerzett. A nyertes csapat tagjai Gergely Gábor, Jónyer István, Klampár Tibor voltak. Természetesen nem illendő megfeledkeznünk Bátorfi Csilláról sem, aki pályafutása során kilenc Európa-bajnoki címet és négy világbajnoki bronzérmet nyert. Az asztalitenisz a legnépszerűbb ütősport a világon, hiszen több mint 300 millió aktív tagja van a szabályozó szervezeteknek szerte a világon. A versenyzőket a Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség (ITTF) irányítja, melyet 1926-ban alapítottak.

Visszatérve azonban a Puma újragondolt asztalához, a kőrisfa lábak és kerámia felület a játék új dimenziójába vezethet minket. A Studio Aruliden által tervezett duplafenekű modern játékszer egyik nagy előnye, hogy a játékosok könnyen vezethetik az asztalra írva a pontokat, a másik pedig az asztal könnyű tárolási megoldása: csak az oldalára kell fordítani, amíg nem használjuk.

Látható, hogy a Studio Aruliden tulajdonosai, Johan Liden és Rinat Aruh nem a hagyományos módon közelítik meg a designt és a marketinget. A cég fő irányvonala leginkább az új irányok és felfedezések bevezetése új platformokra. Azt mondhatjuk, hogy eddig sikeresen vették az akadályokat.

Szabados Melinda

Forrás, fotók: gadgetreview.com,
cubeme.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Ruhák, festmények és fuvolasz...

Celeni 2015ss Collection featuring PAF Showcase»»

Elérkezett az ékszerforradalo...

Luxus dizájnkarkötő, applikáción kiválasztható és változtatható mintával, a L!BER8 Technology hazai startup csapattól!»»

Minimálban otthon vagyunk

Lakástrend: a funkció az elsődleges, utána jön a személyes jelleg»»

Stílusos menü, stílusos edény...

Mert a stílus a konyhában is érvényesülhet!»»

Karácsonyi kívánságlista - gy...

Pitypangmagok, nyomda és projektor - az ujjunkon!»»

Kicsi a webshop, de erős...

Lunett Design - új lakberendezési mennyország a neten!»»