Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2013. április 22.

Madaras takarók

Végre kint is jó idő van és nem csak telefonunk csengőhangjaként hallunk madárcsicsergést - költözzünk ki a szabadba, kerüljünk közelebb a természethez! Csak egy puha takaró kell, és lesz min napoznunk, piknikeznünk, üldögélnünk. Vagy ha közben ránk sötétedik, tudjuk mibe csavarni magunkat a hűs tavaszi estéken is. A madarak pedig nemcsak a fákon, de takarónkon is lehetnek.

Összeállításunkban öt kedvenc, madármintás takarónkat láthatjátok.

A Bocasa termékén a magyar népmeséket eszünkbe juttató gömbölyded madárka ül egy faágon; a rószaszín két árnyalata még bájosabbá teszi a pihe-puha takarót.

Az IKEA polárplédje színvilágában hasonlít az előző takaróhoz, sudár flamingós mintája viszont kecsességet sugároz magából. A flamingófüggők beszerezhetik az ugyanilyen díszítésű méterárut és zuhanyfüggönyt is.

Garantáltan magára vonzza a szemet az Etsy takarója: a harsánypiros háttér és a tarka papagáj is megfelelő választás lehet madárhódolatunk kifejezésének.

A visszafogottabbaknak inkább a Sparkliving változata javasolt: az elegáns, pávatollmintás takaró anyagát és látványát is finomság hatja át.

Kacsa, kócsag, veréb, lúd, rigó, hattyú és erdei szalonka, de mind ugyanolyan színekben díszítik a Studioroam vidám mintás pokrócát. Élmény lehet ezen a takarón üldögélni és találgatni, melyik madár milyen fajta!

Csak irány ki a szabadba - a teraszra, cinkék közé, a kertbe a rigók közelébe, a parkba gerléket hallgatni, vagy a folyópartra a kacsák közelébe, akár a tó mellé a sirályokhoz. Helyezzük magunkat kényelembe, és élvezzük, hogy a természetben lehetünk; örüljünk, hogy végre itt a tavasz és lassan a nyár is!

FashionTime

Fotók: Bocasa, IKEA, Etsy, Sparkliving, Studioroam


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Ruhák, festmények és fuvolasz...

Celeni 2015ss Collection featuring PAF Showcase»»

Elérkezett az ékszerforradalo...

Luxus dizájnkarkötő, applikáción kiválasztható és változtatható mintával, a L!BER8 Technology hazai startup csapattól!»»

Minimálban otthon vagyunk

Lakástrend: a funkció az elsődleges, utána jön a személyes jelleg»»

Stílusos menü, stílusos edény...

Mert a stílus a konyhában is érvényesülhet!»»

Karácsonyi kívánságlista - gy...

Pitypangmagok, nyomda és projektor - az ujjunkon!»»

Kicsi a webshop, de erős...

Lunett Design - új lakberendezési mennyország a neten!»»