Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. május 28.

Római-parti party+show

Nem sikerült elmosnia az esőnek sem a nyitóbulit, sem a divatbemutatókat, amelyekkel a Római Beach Club csalogatott minket a Duna-partra 2011. május 27-én.

Maga a program már 20:00 órakor kezdetét vette jazzes, lazítós dallamaival, de este 11 órára már pörgős hangulatba csöppent minden frissen érkező érdeklődő. Igazi nyáresti, vakációs érzésünk lett, ahogy a kis pálmafák között sétáltunk hűsítő koktéllal a kezünkben a Duna mellett a homokban, azonban a fülledt kánikulás idő nem tartott sokáig; hirtelen nyári zivatar zavart mindenkit a tetők alá.

A divatbemutató szerencsére nem maradt el, csak egy kis késéssel kezdődött Kis Hegedűs Réka házigazda felkonferálásával; Sármán Nóra és Kocsis Anna ruháiról így nem kellett lemondanunk. Celebeket nem láttunk a rendezvényen, a jelenlévők kicsiny, de lelkes tábora viszont kitartott a rossz időben is.

Sármán Nóra

A 2010-es év Divatkreátora menyasszonyi ruhákat hozott nekünk a kifutóra. A bájos fehér színekhez merészebb, ledérebb fazonok társultak, így egyszerre volt minden outfit kislányos-kedves és kacér-nőies. Ha a fekete darabok is esküvői viseletre készültek, inkább talán leszbikus menyegzőkön lehetne őket tényleg viselni, de ezek a ruhaköltemények is dekoratív, ízlésesen egyedi kombinációk voltak; bármelyik little black dresst alkalmasnak találjuk egy koktélpartyra.

Kocsis Anna

Magyar hagyományokat elevenítenek fel a MÁS tervezőcsoport tagjának bemutatott ruhadarabjai. Az outfitek busójárást idéző stílusa különleges harmóniába tudta hozni a tradíciókat és a trendet; a fehéres, szürkés, feketés, pirosas viseletek a megfelelő kiegészítőkkel vagányak és divatosan mutatnak. Például egy tengerparti (vagy Duna-parti) bulira szívesen viselnénk közülünk egy-két szolidabb darabot.

Esőben is felhőtlen szórakozás

Eső ide vagy oda, a show-t megtartották, a bemutató után pedig folytatódott a buli. Tulajdonképpen még jól is jött a frissítő zuhé, a felhőszakadás utáni fuvallatok ugyanis kifejezetten előnyösen álltak a lányoknak, így szélgép használata nélkül is szépen libbentek ki arcukból hajtincseik. 

A szellőnek köszönhetően pedig hangsúlyba kerültek a ruhaköltemények légies, lebegő matériái, rojtjai és uszályai is. Bár a rögtönzött, ázott kifutó kissé rontott az összképen, láttuk  ugyanezeket a ruhákat nívós környezetben már a MOMEMaratonon és a Gombold újra bemutatón is. Így, maszkok és fejdíszek nélkül pedig még tetszetősebbek voltak az outfitek. Csak a földig érő dresszek felázó alját sajnáltuk.

Doroszlai Beáta

Fotók: modellpress.hu


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Fashion Week Budapest

Mindig is úgy gondoltam, hogy a Toni&Guy FashionWeek a magyar divatélet legrangosabb eseménye kis hazánkban. Az...»»

MQ Vienna Fashion Week

Pár héttel ezelőtt levelet kaptunk a bécsi thai nagykövettől… Bécsi Divathetek négy thai származású divetterv...»»

FF 2014 AW Fashion Show, Lond...

Itthon kevés brand jár el úgy, mint az igazán nagyok. Nem is gondolnátok, hogy egy olyan márka, mint az F&F, mek...»»

Toni&Guy Fashion Week Budapes...

A Toni&Guy FWB második részében az ANDA, a Nanushka és a USE Unused kollekcióját mutatjuk be!»»

Toni&Guy Fashion Week Budapes...

Toni&Guy Fashion Week Budapest már harmadik alkalommal! Természetesen Mi is ott voltunk!»»

A magyar delegáció - Elle Fas...

A Nubu, Kata Szegedi és Dori Tomcsanyi mutatta be nekünk SS kollekcióját!»»