Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. október 15.

Egymillió kabát Ille-Ollától!

Mutasd, hogy áll! – fordult hozzám Illéssy Lenke az Ille-Olla rendhagyó divatbemutatóján, ahol a szokásostól eltérően nem divatmodelleken, hanem saját magamon és a többi hölgyvendégen néztem meg a márka idei őszi-téli kabátkollekcióját.

A „modellkedés” után egy pár percre dizájnerek lehettünk néhány laptop segítségével... Így megtudtuk, hogy az amúgy is széles kabátkínálat még sokszínűbbé bővül: az Ille-Ollának mostantól elérhető új honlapja, ahol interaktív módon magunknak tervezhetjük meg a kívánt kabátunkat – összesen körülbelül egymillió variációban!

A weblapon kiválasztható, milyen színű, hosszúságú, formájú, záródású és mekkora legyen az álomkabát, de mi dönthetjük el a gombok/cipzárok típusát, számát és elhelyezkedését, valamint a gallér, az ujjak és a zsebek méretét, fazonját is.

Aki a hagyományos vásárlás híve, nem csak webkettes módszerrel tud új kabáthoz jutni. Az Ille-Olla márkaüzletében természetesen megtapinthatóak, felpróbálhatóak a kollekció modelljei, így nem kell kivárni azt a két-három hetes időszakot sem, amíg az egyedi, rendelésre készített termékek elkészülnek, hanem rögtön haza is lehet vinni a kiszemelt kabátot.

A 2011. október 5-én megtartott sajtótájékoztatón és divatbemutatón mi az új kollekció darabjait nézhettük meg, majd fotóztak le az általunk kiválasztott kabátokban. A kreatív kabátok lekerekített négyszög alakúak, gyapjúból készültek, a fekete, szürke, barna és drapp színek mellett élénk piros, lila és zöld árnyalatokban is kaphatóak. A dizájner négy stílust álmodott meg, így romantikus, sportos, klasszikus és extravagáns megjelenést is varázsolhatunk magunknak az Ille-Olla viseletekkel.

A tervezőnőtől megtudtuk, hogy a későbbiekben tovább fogják bővíteni a repertoárt a kabátokon kívül egyéb ruhadarabokkal; a felöltők anyagával és színével megegyező kis borítéktáskákra már láttunk is példát. Addig pedig, míg Illéssy Lenkéék megmutatják új termékeiket, avanzsálj Te is tervezővé az ille-olla.hu-n, vagy válj modellé a butikjukban! És aztán mutasd, hogy áll!

 Doroszlai Beáta

Fotók: Ille-Olla


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

Toni&Guy Fashion Week Budapes...

Je suis Belle futurisztikus gyöngyei és a Nubu letisztult formavilága»»

Toni&Guy Fashion Week Budapes...

Szegedi Kata expresszionizmus és grunge ihletésű kollekciója.»»

Budapest Fashion Nights 2013

Reneszánsz Manier!»»

Marie Claire Fashion Days 201...

Idén is volt Marie Claire Fashion Days, immáron 3. alkalommal! »»

Gellért, a divat strandja!

Azok a csodás '40-es, '50-es évek!»»

Divatbemutató rovarokkal

Rovarmintás ruhadarabok Szilas Ritától»»