Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2012. október 11.

Színház az egész világ

Van miért várni az őszt. Az, hogy plázába mehessünk, amikor véget ér a nyár, nem elég jó indok ahhoz, hogy örüljünk a hűvös napok beköszöntének. De az, hogy kezdetét veszi a divatbemutatók szezonja, amelyekből a bevásárló-központok is kiveszik a részüket, már megállhatja a helyét.

Ha október, akkor az Allee mindent megtesz azért, hogy kapuin belülre csalogasson. És ha még divatbemutatót is tartanak, akkor szíves örömest megyünk. Korábbi tapasztalatainkból kiindulva pláne - most is számítottunk arra, hogy szuper táncosok, vidám hangulat és stílusos outfitek várnak minket a show-kon.

Idén a "Színház az egész világ" téma köré építi produkcióit a pláza, így láthatunk részleteket a Hamletből, a Macskákból, a West Side Story-ból, a Rómeó és Júliából, a Chicagóból és az Operaház Fantomjából is. A felvonások úgy vannak felépítve, hogy a dallamok, a mozdulatok, a ruhák egyaránt az adott színdarabot képviselik.

A látványos, és ingyen megtekinthető előadások október 12-14. között várják az áruház látogatóit, akik 5000 forintos vásárlással kétszemélyes, Broadway-jegyet is tartalmazó New York-i utat nyerhetnek, de a Nemzeti Színház múltját és jelenét interaktív formában bemutató tárlatot is megnézhetik. 

A mozgalmas koreográfiák mellett ha még valakinek a figyelme a ruhákat is engedi megnézni, az ATTITUDE, BACI LINGERIE, C&A, GAS, INTERSPORT, J. PRESS, JACKPOT&COTTONFIELD, LEGENDS, LEVI'S, MARKS&SPENCER, MAYO CHIX, NEW YORKER, PEPE JEANS, PROMOD, TRIUMPH, valamint a VAN GRAAF legújabb kollekcióiból is ízelítőt kap.

A divatbemutatók időpontjai: 

október 12.

16h

18h

 

október 13.

14h

16h

18h

október 14.

14h

15.30h

17h

Csaknem 100 négyzetméter színlap és plakát, maszkok, díszletek, makettek, rézkarc, egyéb színháztörténeti emlékek, valamint a Nemzeti Színház előadásait beharangozó rövidfilmek várják a színház világa után érdeklődőket 2012. október 15-ig az Allee Bevásárlóközpontban. A nemzet színházának nemcsak fontos színháztörténeti pillanatai jelennek meg a kiállításon, hanem mindaz a titok és csoda, mely a színház világát kíséri. Az interaktív kiállításon a látogatók megismerkedhetnek az Ember tragédiája, a János vitéz vagy a Sárga liliom című színművek jelmezeivel, kellékeivel, díszleteivel, betekintést nyerhetnek a kulisszák mögé, a gyermekek pedig az interaktív szigeteken a díszlet- és jelmezkészítés, a tervezés, a színházi sminkelés műhelytitkait leshetik el.

Szórakozni és művelődni is irány az Allee - ha van színvonalas esemény, olyankor bizony nem ciki plázázással tölteni a szabadidőt!

Doroszlai Beáta

Fotók: Allee


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

Toni&Guy Fashion Week Budapes...

Je suis Belle futurisztikus gyöngyei és a Nubu letisztult formavilága»»

Toni&Guy Fashion Week Budapes...

Szegedi Kata expresszionizmus és grunge ihletésű kollekciója.»»

Budapest Fashion Nights 2013

Reneszánsz Manier!»»

Marie Claire Fashion Days 201...

Idén is volt Marie Claire Fashion Days, immáron 3. alkalommal! »»

Gellért, a divat strandja!

Azok a csodás '40-es, '50-es évek!»»

Divatbemutató rovarokkal

Rovarmintás ruhadarabok Szilas Ritától»»