Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2012. május 30.

Túlélni a butikban

Amikor a pasinak ruhát kell vennie...

Vannak kivételek persze, de a legtöbb férfi rühell vásárolni, kivéve, ha autógumiról vagy borról van szó. Néha viszont kénytelenek mégis bemerészkedni egy-egy ruhaboltba, ha már az utolsó hordható nadrágjuk is leszakadni készül róluk. Sok esetben még ilyenkor is külső unszolásra hajlandóak csak betenni a lábukat a veszélyes zónába, de tisztelet azoknak a hímeknek, akik saját akaratukból szánják rá magukat a – számukra - szörnyű procedúrára.

Ha elkísérjük őket, tudunk enyhíteni a szenvedésükön. Segítsünk nekik, hogy kevésbé kínkeservesnek éljék meg a shoppingolást!   

Mit tehet az ember lánya ilyenkor?

1. Éhgyomorra ne

Előtte érdemes megetetni a teremtés koronáját, hogy ne legyen gond az állóképességével. Az adaggal viszont óvatosan kell bánni, nehogy túl sokat egyen, mert akkor meg a tele hasa lesz a baja...

2. Plázába ne

Ha nincs rossz idő, válassz inkább vásárlóutcát, mint plázát, mert a zárt, vibrálóan ingerdús térben jobban senyvedne. És persze indirekt módon, rávezetve a javaslattal, hogy aztán ő mondja ki, hova menjetek. Nehogy úgy tűnjön, a te ötleted volt; legyen a Férfié a dicsőség, hogy kitalálta a legmegfelelőbb helyszínt.

3. Csak célirányosan

Ahogy beértek az első boltba, azonnal mutasd meg a hímednek, merre találjátok a férfi ruhaneműket. Nehogy rögtön leragadj a bejárattal szemben lévő akciós termékeknél!

4. A legrövidebb útvonalon

Emeletes butikoknál használjatok liftet, így hipp-hopp felmehettek a férfiosztályra – azok úgyis fent szoktak lenni. A vásárláshoz kedvcsinálásnak kaphat pár extra puszit a liftben, ha nincs ott senki más rajtatok kívül!

5. Csak hatékonyan

Tudja konkrétan, mire van szüksége? Reméljük igen, így tudsz segíteni, mit merre talál; adogass a kezébe is darabokat, hálás lesz érte, hogy időhatékonyak vagytok együtt.

6. S-XL

Nem tudja a méretét? Nem baj, vigyen be két-három különböző nagyságút egy modellből, így csak megtalálja a neki valót. Ha mégsem lett jó rá egyik cucc sem, villámgyorsan szaladj vissza másik színekért/fazonokért/méretekért, és töltsd fel újra a próbafülkét felpróbálandó termékekkel. Nehogy neki kelljen visszaöltöznie, kimennie, válogatnia és újra nekivetkőznie!

7. Hízelegj!

Természetesen dicsérd meg mindenben, amit magára vesz. Hadd legyen büszke magára a fiúd; hangsúlyozd ki, milyen izmos ebben a pólóban, vagy milyen formás a feneke abban a nadrágban.

8. Csábíts!

Esetleg csatlakozhatsz te is a próbafülkébe, ha vagytok olyan viszonyban. Nagyon azért ne rosszalkodjatok, nehogy máskor ne engedjenek be a boltba! Persze egy kis puszilkodás belefér, ám mindenképp nézd viszont meg előtte, földig ér-e a fülke ajtaja/függönye; a legtöbb helyen nagy rést hagynak ugyanis alatta, éppen azért, hogy látsszon, nem két pár láb ácsorog-e bent.

9. Próbafülke nélkül

Meg se kell környékezni az öltözőfülkéket, ha a fiúd csak inget, zakót, kabátot akar. A boltban elhelyezett tükrök előtt is felpróbálhatja ezeket, ez valószínűleg kevésbé túráztatja a tűrőképességét, mint végigállni a sort a fülkékhez.

10. Humorral stressz ellen

A vásárlással járó borzalmas stresszt oldhatod közben úgy is, ha néha nagyon nem a ti ízléseteknek való cuccokat mutogatsz neki; a vicces darabok hátha kicsit elterelik figyelmét a fárasztó feladatáról.

11. Teljeskörű frissítés

Amikor már végre egyszer bent van egy boltban, talán érdemes túlesnie minden shoppingolási kötelezettségén. Ha úgyis ott vagytok, kérdezz rá, nincs-e szüksége másra is. Lehet, hogy kedvet kapott annyira, hogy az egész ruhatárát felújítsa.

12. Fényt az alagút végére

Előbb-utóbb, és valószínűleg inkább előbb lankadni kezd a türelme. Ígérj be neki egy kávézást, ha sikerül átvészelnie a vásárlást!

13. Segítség fehérneműkben

Végre valahára megszereztétek azokat a ruhaneműket, amire szüksége volt? Ha teljesen kitikkadt, bevethetsz egy kis frissítőt a női részlegen átsétálás közben – kérdezd meg, van-e még egy kis ideje, energiája fehérneműt venni neked. Valószínűleg nem lesz ellenére segédkezni kiválasztani a szexi bugyikat és melltartókat! A szemét legeltetheti rajtad miközben próbálgatod a csábos csipkéket, így aztán pláne nem fogja bánni.

Ahogy végeztetek a shoppinggal, váltsd be ígéretedet, kávéztasd meg, majd vidd haza és kényeztesd tovább. Fejezd ki elismerően, milyen jól néz ki az új ruháiban, meg amúgy is, amiért ilyen ügyesen kibírta a vásárlási procedúrát, ő a nap hőse!

Doroszlai Beáta

 Fotók: catholicdadsonline.org,

1000fights.com,

cwgala.wordpress.com,

shadesbreath.hubpages.com,

examiner.com,

womenology.fr,

visualphotos.com,

gulf-trade.net


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Vásárlás mindenekfelett

Önvizsgálat a boltkórosságtól a felüdülésig»»

Táncmesék Felnőtteknek

Balett kulisszatitkok a Mai Manó Házban»»

Normcore... Hogy micsoda?

A divatvilág szótárába új kifejezés került: normcore. Mi ez?»»

Tömegcikkek kontra designer-t...

Hogyan jutnak el a gondolatok az üzletek polcaira?»»

Elcsípni Valentint

Egy nap, felesleges giccs nélkül.»»

VÁGY

Divatfotó kiállítás januárban a Bálnában»»