Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2014. március 15.

Sellőlány

Az elmúlt hetekben már foglalkoztunk az egyszerű, letisztult fazonnal rendelkező és a princess típusú habos vagy éppen fodros menyasszonyi ruhákkal is, sőt egy kis összefoglalót is olvashattatok az esküvői ruhákról. Úgy gondoltuk, hogy itt az ideje, hogy az örök favoritok mellett most az utóbbi évek nagy sztárját, a sellő fazont is boncolgassuk egy kicsit.

Hogy kiknek ajánljuk?

A sellő fazonú esküvői ruha könyörtelen: csak azoknak a nőknek ajánljuk, akik elégedettek a testükkel- ez a típus teljes mértékben a testet esztétizálja, szó sincs takarásról és rejtegetésről.

Hogy milyen formákon áll helyesen a darab- ezt bizony fontos tisztázni minden ruha kiválasztásánál, a menyasszonyi álom darabnál ez pedig szinte törvényszerű. Mivel a 'sellőruha' tökéletesen követi a vonalaidat és öleli körbe tested apró porcikáit, fontos, hogy büszke légy vonalaidra- hiszen azok hansúlyozva lesznek.

Kiken áll a legtökéletesebben?

  • a magasabb, nyúlánk alkattal bíró homokóra típusokon mutat a legjobban -mondanom sem kell, hogy ehhez a típushoz a magassarkú kőkemény előírás.

Játék a ruhával, azaz egy kis csalás

Azonban, mint minden ruhadarabnál: egy kis aprócska csalás, játszadozás a minták sokszínűségével, a formák változatosságával megengedhető, sőt alapszabály. Ha jó játékossá akarsz válni, akkor elengedhetetlen hogy a zsebedben tartsd ezeket a trükköket. Azok a bizonyos trükkök azonban sokszor olyan egyszerűek és annyira a szemünk előtt lézengenek, hogy észre sem vesszük őket, pedig olyan értékesek. A sellő fazonban elbújó tipp pedig csak egy szó: uszály. A hosszabb uszály nyújtja viselőjét, és így követ el szemünk előtt egy remek optikai csalást.

Összegyűjtöttük ismét egy inspiráló fotósorozatot, hogy segítséget nyújthassunk a leendő menyasszonyoknak, a még álmodozó kislányoknak és természetesen a férjelöltek számára is. Bizony, a leendő férjeknek is, hiszen ha felteszitek a nagy kérdést, számolnotok kell azzal, hogy szerelmetek lehet, hogy pont ilyen gyönyörű ruhakölteményben fog majd elkápráztatni benneteket...

Makra Márta


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Győzd le a narancsbőrt a For...

Igen, győzd le a narancsbőrt otthon, kényelmesen, éhezés nélkül!»»

A legtrendibb társkereső: Jin...

Hazai fejlesztés tör a Tinder babérjaira»»

Rúzsa Magdi: "Szerelem volt e...

Egy díva mezítláb is díva»»

A 2015-ös ELLE Fashion Show-n...

Az Elle ismét meghívta Magyarországra a legígéretesebb francia divattervezőket, hogy április közepén hazai dizájnere...»»

Szigorú élek és játékos anyag...

Új kapszulakollekció és egzotikus faékszerek Alma Abonyitól»»

Nemzetközi siker a PRIESTON-n...

Osztrák pályázat döntőjén a magyar brand!

»»