Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2014. május 19.

Maximális hajápolás a vendégek igényei alapján összeállított termékekkel

Termékbemutató sajtótájékoztatón ismerhettük meg a Schwarzkopf legújabb termékcsaládját, a Bonacure-t: a hajápoló szereknek köszönhetően a legkülönbözőbb haj- és fejbőrproblémákra kapunk megoldást. A titok nyitja az egyedileg kevert szérumokban rejlik.

Zsofrán Zsolt részletesen bemutatta, melyik termék mire van, és hogyan kombinálhatók egymással az egyes samponok, balzsamok, pakolások, spray-k, ampullák az álomhatásért. De a lényeg a shot-okban rejlik, amelyek a hatóanyagokat koncentráltan tartalmazzák és belekeverhetők a többi termékbe, hogy a vendég minden problémájára egyszerre kínáljanak gyógyírt.

A Schwarzkopf  megújult BC HAIRTHERAPY termékcsaládja a „Cell Perfector”-technológiának köszönhetően áttörést jelent a hajápolási termékek körében. A termékcsalád hat innovatív alsorozata a gyakori hajtípusokra nyújt ápoló megoldást, hogy a haj egészséges, természetes szépségű legyen.

A Schwarzkopf Professional az új Bonacure termékeivel emelni kívánja a szalonok hajápolási színvonalát, azáltal, hogy ezzel a termékkörrel a fodrászoknak elérhetővé teszi, hogy vendégeik számára szakértő szolgáltatást nyújtsanak – mert egy tökéletes hajvágás, vagy egy lélegzetelállító hajszín is csak akkor lesz igazán szép, ha a haj ápolt és egészséges kinézetű. A BC HAIRTHERAPY termékekkel a fodrász minden vendégének olyan kezelést nyújthat, amely ténylegesen a vendég saját problémájára ad megoldást, és amely számára nemcsak a szalonban érhető el, hanem otthon is használhatja. 



  Szabadalmaztatott „Cell Perfector”-technológia
A természetes hajminőséghez vezető út, az új hajápolási technológia, ami segít helyreállítani a hajszerkezetet a haj-azonos aminosav láncoknak köszönhetően. A technológia titka a magas koncentrációjú proteolipidek kombinációja, amely segít visszaállítani a haj természetes tulajdonságait, és mélyen táplálja, feltölti a hajszerkezetet. Az eredmény: kevesebb töredezett hajvég, telt, rugalmas és fényes haj.
 
Terápia, amire a hajnak szüksége van
A BC HAIRTHERAPY olyan ápoló megoldást kínál minden hajtípus számára, amely már a szalonokban elkezdődik és az otthoni használattal folytatódik, hogy a kívánt eredményt elérjük. A Repair Rescue az igénybevett, a Color Freeze a színkezelt, a Moisture Kick a normál és száraz, a Time Restore az érett, a Volumen Boost a vékonyszálú és a Hair Activator a ritkuló hajnak nyújt ápolást.

BC HAIRTHERAPY REPAIR RESCUE – Szerkezetfeltöltés igénybevett haj számára. Magas koncentrációjú proteolipidet tartalmazó formula intenzíven lezárja a hajvéget és segít visszaadni a belső hajszerkezet természetes erejét és rugalmasságát. A mélyen tápláló hajsamponja magas újjáépítő teljesítménnyel rendelkezik.



BC HAIRTHERAPY COLOR FREEZE – Hajszínvédelem a színkezelt haj számára. Az aktív sziloxán polimernek köszönhetően filmréteg képződik a haj felszínén, amely bezárja a színpigmenteket, így hosszantartó, intenzív hajszínt kapunk. A Gloss hajfény szérum fokozza a ragyogást és csökkenti a haj töredezettségét.

BC HAIRTHERAPY MOISTURE KICK – Nélkülözhetetlen hidratálás minden hajtípusra. A hialuronsav származékkal optimális hidratálást nyújt a hajszerkezetnek, szabályozza annak nedvességtartalmát. A hidratáló balzsam sejtszinten fejti ki hatását, segít a haj kiszáradása elleni védelemben.

BC HAIRTHERAPY TIME RESTORE – Szerkezet újjáépítés az érett és törékeny haj számára. A Q10 és a tápláló hatóanyagoknak köszönhetően segít eltüntetni az öregedés jeleit, fokozza a keratin termelését, visszaállítja a haj rugalmasságát és ellenállását. A szerkezet újjáépítő szérum „fiatalos lendületet” ad a hajnak.



BC HAIRTHERAPY VOLUME BOOST – Elengedhetetlen a vékonyszálú hajra. A szilikon mentes formulával azonnal látható volument, telt hajérzetet ad. A hajhab kezelhetőséget, telt érzetet és fényes hajat nyújt. Egyszerre ad tartást és volument a frizurának.

HAIR ACTIVATOR – Aktiváló hatás az elvékonyodó, ritkuló hajnak. Taurin és bíbor kasvirág összetevőivel serkenti a hajnövekedést, miközben tápláló energiával látja el a hajhagymákat. A sampon és a szérum együttes használata segít növelni a haj sűrűségét, csökkenti a hajhullást* akár már 6 hét után.


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Győzd le a narancsbőrt a For...

Igen, győzd le a narancsbőrt otthon, kényelmesen, éhezés nélkül!»»

A legtrendibb társkereső: Jin...

Hazai fejlesztés tör a Tinder babérjaira»»

Rúzsa Magdi: "Szerelem volt e...

Egy díva mezítláb is díva»»

A 2015-ös ELLE Fashion Show-n...

Az Elle ismét meghívta Magyarországra a legígéretesebb francia divattervezőket, hogy április közepén hazai dizájnere...»»

Szigorú élek és játékos anyag...

Új kapszulakollekció és egzotikus faékszerek Alma Abonyitól»»

Nemzetközi siker a PRIESTON-n...

Osztrák pályázat döntőjén a magyar brand!

»»