Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2013. február 17.

NY Fashion Week VII.

Utolsó napjához érkezett a New York Fashion Week, a zárónap eseményeit bogarásszuk, köztük is a leginkább várt Oscar de la Renta és John Galliano kollaborációt. 

 

Victoria, Victoria Beckham

Victoria Beckhamtól már láthattunk egy igen decens kollekciót a New York divathéten, ezúttal egy picit lazább, kevésbé színes, de nagyon nőies és nagyon kellemes vonalat láthatunk. Nagyrészt a fekete színnel dolgozott Vic, de a gyászos hangulatot megtörte fényes anyagokkal, berakásokkal, apró részletekkel, ezáltal kissé ünnepivé és egyáltalán nem unalmassá váltak a darabok. A ruhák és ruhácskák kevés kivétellel mind comb középig érőek és már csak azért is kötelező jellegűek, mert tökéletesen kombinálhatóan akár farmerrel is a hétköznapokra..

Victoria, Victoria BeckhamVictoria, Victoria BeckhamVictoria, Victoria Beckham 

Vera Wang

A kezdetben bézs-fekete színeket felváltották a színben gazdag virágminták, a fényes berakások, de egy dolog sosem változott: egyetlen kivágás sem mutatott túl sokat viselőjéből. Még az áttetsző blúz is csak titokzatos maradt és nem sokat mutató, köszönhetően a plusz anyagnak, mely épp a kényes részeket fedi. A kollekció első részében a vállakon és kezeken van a hangsúly, mely később az anyagok változásával átkerül a derékra és csípőre: anyaghalmozásokkal és fodrozással ad hangsúlyt a tervező a nőiségnek.

Vera WangVera WangVera Wang 

Oscar de la Renta

Talán ez a show volt az, amelyet a leginkább vártunk az egész New York Fashion Week alatt. Az ok nem más, mint John Galliano három hetes vendégeskedése Oscar de la Renta stúdiójában. Nem tudni, a jövőben folytatódik-e a kollaboráció, de az biztos, hogy rendkívül jót tett a márkának az együttműködés, sikerült felfrissíteni, izgalmassá tenni az idén 50 éves jubileumát ünneplő New York-i tervező kollekcióját. A ruhák leheletfinoman egyensúlyoztak a De la Renta féle könnyedség, elegancia, nőiesség és a Galliano féle drámaiság, színháziasság határán.

Oscar de la RentaOscar de la RentaOscar de la Renta 

Rodarte

Az éj fekete ruhákból egy hirtelen ugrással átváltottunk a nagyon világos, hófehér vagy épp színes fergetegbe. Szó szerint fergetegbe, hiszen a néhol pszichedelikus minták párosultak a nyolcvanas évekkel, a lázadással, a romantikus virágokkal, a rockkal és még egy halvány hippi vonallal is. Szóval van itt minden, csak győzzünk válogatni!

RodarteRodarteRodarte 

Badgley Mischka

Mark Badgley és James Mischka pár nappal a show előtt így jellemezték legújabb munkájukat: „A hűvös külső és a belső tűz paradoxona.” A kollekció mintaszerű színpadra állítása a nagybetűs Nőnek, aki vérprofi a munkájában, aki mindig elbűvölő és elegáns, és aki csak keveset mutat meg abból, hogy mi is rejlik a tökéletes külső mögött. Ezek azok a ruhák, melyekből szívesen válogatnánk egész ősszel és télen, akár minden nap is: ceruzaszoknyák, szűk ruhák és drámai estélyik. Minden nőtársunknak ilyen csodákat kívánunk!

Badgley MischkaBadgley MischkaBadgley Mischka 

A New York Fashion Week búcsúzik néhány hónapra, szemünket ismét Európára helyezzük, hiszen már javában tart a London Fashion Week!

Székely Krisztina

Dima Krisztina

Forrás: style.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

Jelzőlámpaszínű ingek

Piros, sárga, ééés zöld - mehetnek a színes ingek a férfiakra!»»

Napba is nézhetünk a Versace-...

Keretek a szivárvány minden színében»»

French Connection: legyünk pu...

Pucérkodós kampánnyal érkezik az őszi-téli kollekció.»»

Állati!

Most nem vadállatos, hanem helyes állatmintás pulcsikat ajánlunk. »»

Képriport: Iris Van Herpen Fa...

Földöntúli elegancia, nem kétség!»»

Képriport: Haute Couture 2013

Armani Privé, Giambattista Valli és Dior.»»