Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2012. szeptember 20.

London Fashion Week III-IV.

A harmadik és negyedik nap igazi klasszikusok váltották egymást a kifutón, fejfedőkkel, kabátokkal, kígyóbőrrel, Vivienne Westwooddal és Indiával.

Matthew Williamson

A 15 éves évfordulóját ünneplő márka ezúttal nem ajándékot kapott, hanem adott. Mégpedig az összes nézőnek és nekünk, divatfüggőknek. Az India inspirálta kollekció a tökéletesség jegyében született. A szenvedély előtört az összes pink és piros árnyalatból, az egzotikum a kékekben és zöldekben teljesedett ki, és a kiegészítők egyszerűen zseniálisak voltak! Minden forma és minden minta hűen tükrözi a távoli ország jellegét, oly módon, hogy szinte már bőrünkön érezzük a kultúra érintését.

Matthew WilliamsonMatthew WilliamsonMatthew Williamson Matthew WilliamsonMatthew WilliamsonMatthew Williamson

Vivienne Westwood – Red Label

Igazán vegyesre sikerült Vivienne Westwood ezen kollekciója: visszanyúlt néhány évtizedet, és igazi nagyasszonyos outfitbe öltöztette modelljeit, de találkozhatunk street style-ra hajazó outfitekkel, némi Amy Winehouse inspirációval és kifejezetten szexi ruhácskákkal is. Ami egyetlen darabról sem hiányozhat, az a már jól megszokott és némileg védjeggyé is vált bohémság.

Vivienne Westwood - Red LabelVivienne Westwood - Red LabelVivienne Westwood - Red Label Vivienne Westwood - Red LabelVivienne Westwood - Red LabelVivienne Westwood - Red Label

Philip Treacy

Főszerepben a fejfedők! Nem mondhatnánk, hogy kalapok, hiszen a Michael Jackson és Lady Gaga által inspirált kiegészítők néha átvették a ruhák szerepét is és az összes figyelmet magukra vonták. Mind őrült és mind extrém! A felvonult ruhák is erősen emlékeztettek a pop királyára és az énekesnőre, aki egyébként maga nyitotta meg a showt. Mickey Mouse fülek, napot szimbolizáló kalap, hatalmas smiley és ufóra emlékeztető, zöld valami, ami már nem is a fejtetőn foglal helyet, hanem az egész arcot beborítja. Ezek és még megannyi csodás ötlet jellemezte Philip Treacy kollekcióját.

Philip TreacyPhilip TreacyPhilip Treacy Philip TreacyPhilip TreacyPhilip Treacy

Erdem

A tervező kilépett az eddigi komfortzónájából, és milyen jól tette! Kígyóbőr és virágminták keveredése jellemezte a kifutót egészen az apró részletekig, mint például a cipellők mintázatáig. Áttetsző és romantikus darabok váltották egymást, de a kifinomultságért sem kell a szomszédba menni.

ErdemErdemErdem ErdemErdemErdem

Burberry Prorsum

Kabát, kabátka, kis köpeny és nagy köpeny, hidegbe, melegbe, egyszínű vagy több, esetleg színátmenettel, talán metál csillogással? A Burberry képtelen hibázni, ha kabátokról van szó, így történt most is. Háromnegyedes és puffos ujjak váltották egymást, dupla gombsoros klasszikusok vonultak fel, és még: néhány csipkekabát. A kicsit azért néhol őszies hangulatot a színek könnyedén oldották; színek, a skála minden árnyalatában: kékek, pinkek és pirosak, zöldek és bézsek.

Burberry ProrsumBurberry ProrsumBurberry Prorsum Burberry ProrsumBurberry ProrsumBurberry Prorsum

Székely Krisztina

Fotók: vogue.co.uk


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Nagyító alatt a Prada kollekc...

Honnan merített ötletet a híres divatház a 2013-as tavaszi/nyári kollekciójához?»»

Hódító sárga

A nyár egyik legvibrálóbb színe a sárga: éltető és tündöklő!»»

Vadállati!

Luxusmárkák állatmintái idén nyárra»»

Little Black Dress körkép 201...

A legszebb kis feketék idén nyáron! »»

Az idei nyár kötelező fesztiv...

Az idei nyár kötelező fesztiváldarabjai»»

Nyárestéink kedvenc koktélruh...

Esküvőre, de akár elegáns vacsorákra, bulikra is koktélruhák – vízparti színekhez illő összeállítás»»