Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. május 8.

Hajadon a fókusz

Újabb hajas találkozónak adott otthont az U26 klub 2011. május 5-én, ahol az In Hair és a hairCODE szalonok egy-egy fodrásza mutatta be az idei tavaszi-nyári frizuratrendeket.

Főleg a szépségiparban dolgozók, de természetesen a nagyközönség előtt is nyitva álltak az Eiffel-téri szórakozóhely kapui csütörtök este, hogy ízelítőt kapjunk pár profi hajszobrásztól az elkövetkező hónapokban divatos hajformákról. A rendezvény létrehozói, Blazsovszky László és Kovács Krisztián ezúttal a Hair Code szalon hajstylistját, Keczán Györgyöt kérték fel arra, hogy bemutassa színvonalas hajkreálmányait.

Keczán GyörgyBlazsovszky László

Keczán György – hairCODE

A hajszobrász az idei év trendjének megfelelő, black and white stílushoz alakította ki az általa elkészített frizurák koncepcióját. Összesen három modellt vonultatott fel a fodrász, akik közül egy lánynak a színpadon készítette el frizuráját. Az esemény előtt készültek el a frizura színei: alul világosszőke, felül fekete árnyalatokban. Éles kontrasztos hajvágással, majd különböző puhítási technikákkal érte el végleges formáját a bemutatott hajköltemény. Az eredmény magáért beszélt: a modell egy vagány, rövid és szexis megjelenést kapott. Keczán György másik két modelljének hajában is érvényesültek a fekete és fehér ellentétének különleges összhatásai, más-más fazonban kivitelezve. Mindhárom lány egységesen La Masni outfiteket viselt, de nemcsak öltözékük, hanem Darvas Zsuzsanna sminkesnek köszönhetően futurisztikus make-upjuk is hozzájárult megjelenésük teljessé tételéhez.

Blazsovszky László – In Hair

Bár a flyereken a második fellépő fodrászként Sütő László neve szerepelt, ehelyett a színpadon a rendezvény egyik házigazdájának munkáját tekinthettük meg. Blazsovszky Lászlónak nemrég láthattuk az Essential Looks-on bemutatott épített frizuráját, amellyel harmadik helyezést ért el. Egy modell segítségével prezentálta most elképzeléseit a hajszobrász: a lánynak oldalt és hátul is felnyírt, a fejtetőn hosszabbra hagyott vörös tinccsel varázsolt trendi, nyárias, sportos frizurát. A kialakított fazon kissé punkos külsőt kölcsönzött viselőjének, de a modell farmerból és atlétából álló ruházata összességében a kevésbé szélsőséges megjelenést kedvelő nők számára is követendő példát jelenthet.

Ahogy már a klub esttől megszokhattuk, a rendezvény most sem ért véget a bemutatókat követően; ezúttal Blatti, Bios, valamint Rene Mascarpone DJ-k gondoskodtak arról, hogy a fodrász- és a szépségszakma érintettjei, valamint a hajtrendek iránt érdeklődő összegyűltek ne siessenek úgy haza a programról. Várjuk a következő felvonást a jövő hónapban!

Doroszlai Beáta

Fotók: Papp Károly


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Fashion Week Budapest

Mindig is úgy gondoltam, hogy a Toni&Guy FashionWeek a magyar divatélet legrangosabb eseménye kis hazánkban. Az...»»

MQ Vienna Fashion Week

Pár héttel ezelőtt levelet kaptunk a bécsi thai nagykövettől… Bécsi Divathetek négy thai származású divetterv...»»

FF 2014 AW Fashion Show, Lond...

Itthon kevés brand jár el úgy, mint az igazán nagyok. Nem is gondolnátok, hogy egy olyan márka, mint az F&F, mek...»»

Toni&Guy Fashion Week Budapes...

A Toni&Guy FWB második részében az ANDA, a Nanushka és a USE Unused kollekcióját mutatjuk be!»»

Toni&Guy Fashion Week Budapes...

Toni&Guy Fashion Week Budapest már harmadik alkalommal! Természetesen Mi is ott voltunk!»»

A magyar delegáció - Elle Fas...

A Nubu, Kata Szegedi és Dori Tomcsanyi mutatta be nekünk SS kollekcióját!»»