Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. június 19.

Berobbant a La Masni

Felülmúlta várakozásainkat a divatbemutató, amelyet 2011. június 16-án este láttunk a Summer Jamben. Szilas Rita megadta a módját annak, hogyan prezentálja professzionálisan La Masni kollekcióját!

Óriási kifutó, hatalmas reflektorok, kedvenc profi modelljeink, kedvenc Tilla Tilla műsorvezetőnk, jó helyszín és kellemes hangulat. És még a ruhák is tetszettek – egy-két túlságosan extrém kiegészítőt leszámítva tökéletes show-t láttunk!

A modellek haját az In Hair fodrászpáros készítette, míg a lányok sminkjét – nemcsak a modellekét, hanem a nézőkét is – az Il Makiage csinálta. Egy szerencsés a közönség soraiból a make-upon kívül egy La Masni dobókockás táskát is kapott, amelyet a sorsolást követően Tillától vehetett át.

Szilas Rita, Tilla és a nyeremény

A meghirdetett időponthoz képest kis csúszással, pont mire megtelt a szórakozóhely a kifutó környékén, kezdetét is vette a bemutató. Kellemesen csalódtunk a kollekció mennyiségét és minőségét illetően: ruhaneműkből és kiegészítőkből is több variációt, több stílust figyelhettünk meg a program során.

Irodába való, elegáns outfiteket is találunk a La Masni kínálatban úgy, hogy közben a trendi megjelenésről és az ötletes mintákról (zongora billentyűk, újságpapír, téglák) sem kell lemondanunk. Bár annyira vagány megoldásokkal lehet, hogy a való életben mégsem élnénk, mint amivel a bemutató folytatásában találkoztunk, de mindenképpen elismerjük, hogy egy show-n helyt tudnak állni Szilas Rita mókás-különleges darabjai.

Szolid ruhadarabok, hozzá pedig kiskutyát, legót, csigát, egeret, békát, próbababát formáló táskák tették bolondossá a kollekció stílusát, amely leginkább egy nagyon modern, ízlésesen öltözködő üzletasszony anyuka imidzsét juttatta eszünkbe, aki kezébe kapta óvodás kislánya játékretiküljeit.

Az amúgy is egyedi viseleteket vidám, durranófóliából készült esőkabátok tarkították tovább, amelyeknek hála meg tudjuk védeni ruhánkat úgy a megázástól, hogy közben transzparens vízhatlan kabátunk alatt látható marad outfitünk is. Csak azoknak nem ajánlott ez a ruhadarab, akik nem tudják megállni, hogy ne pattogtassák ki kabátjuk összes buborékját...

Kreativitásból nem volt hiány a La Masni kollekcióban, amely szerencsére nem nyomta el annyira az ízlésesség és tetszetős megjelenés igényét.

Bátran ajánljuk a visszafogottabb és a merészebb stílust kedvelőknek is e dizájner darabok nagy részét. A legbevállalósabbaknak pedig még a magzatos vagy a gyomormintás póló is emészthető lehet...

Doroszlai Beáta

Fotók: La Masni,

silouette.postr.hu


orosz gréta 2011-07-20
Ezen ott voltam !!!!!!!!!!!!!

1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Fashion Week Budapest

Mindig is úgy gondoltam, hogy a Toni&Guy FashionWeek a magyar divatélet legrangosabb eseménye kis hazánkban. Az...»»

MQ Vienna Fashion Week

Pár héttel ezelőtt levelet kaptunk a bécsi thai nagykövettől… Bécsi Divathetek négy thai származású divetterv...»»

FF 2014 AW Fashion Show, Lond...

Itthon kevés brand jár el úgy, mint az igazán nagyok. Nem is gondolnátok, hogy egy olyan márka, mint az F&F, mek...»»

Toni&Guy Fashion Week Budapes...

A Toni&Guy FWB második részében az ANDA, a Nanushka és a USE Unused kollekcióját mutatjuk be!»»

Toni&Guy Fashion Week Budapes...

Toni&Guy Fashion Week Budapest már harmadik alkalommal! Természetesen Mi is ott voltunk!»»

A magyar delegáció - Elle Fas...

A Nubu, Kata Szegedi és Dori Tomcsanyi mutatta be nekünk SS kollekcióját!»»