Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2014. október 28.

Jessica Alba cuccait akarom!

Új szezon, új ruhatár: a borongós, hűvös napokat csinos, meleg darabokkal tesszük színesebbé.  Nem vagyunk bevállalósak, hódít a szolíd elegancia: a legújabb trendek közül a finom pasztellszíneket, kötött darabokat és a megunhatatlan bokacsizmát választjuk. A kicsit merészebbek egy-egy csipkés vagy szőrmés darabbal, bőrdzsekivel, bőrszoknyával dobják fel szettjüket. Ha pedig sztárstílus, akkor Jessica Alba és Victoria Beckham a nyerő - derül ki az Arena Fashion Index legfrissebb, őszi kutatásából.

Mi kerüljön az őszi-téli gardróbba? Mennyire követjük a legújabb divattrendeket? Melyik sztár stílusára vágyunk? Ezekre a kérdésekre kereste a választ az Arena Plaza legújabb, divattal kapcsolatos felmérésében. A Facebookon elérhető kérdőívet 2014. szeptember 29.-október 6. között közel 1000 divatrajongó töltötte ki.

Új ruhákkal kezdjük a szezont

Nem árt, ha a hidegre új cuccokkal készülünk, ezzel mindenki (98%) egyetért. Kevesen vannak (2%), akik most nem shoppingolnak: a legtöbb divatbarát új ruhára, cipőre és táskára vágyik. Legtöbben (62%) 1-3 új cuccot, harmaduk (36%) több mint 4 új darabot vásárol be idén ősszel. Fehérneműből és kiegészítőkből sosem elég: az új szezonban sokan újítunk be ezekből is. Ha pedig a legújabb cipőtrendekről van szó, hiába a pántok, rátétek, egybetalpak, egyértelműen a bokacsizmára esküszünk – a döntő többség (69%) így van ezzel, akár lapos, akár magas sarokkal.

Nyert a szolíd elegancia, azaz Jessica Alba és Victoria Beckham stílusa

Legyen a szín, az anyag, vagy a fazon az elsődleges, a legújabb őszi-téli trendek közül a finom eleganciára, nőies stílusra bukunk. Épp arra a stílusra, amelyre Jessica Alba (39%) és Victoria Beckham (35%) is esküszik! Hódítanak a szürkék, kékek, a téli pasztell árnyalatok és a kötött holmik, de azért a csipkét, a bőr/műbőrt és a sportos darabokat sem hanyagoljuk el! A kérdőívet kitöltők szerint kevésbé népszerűek most az állatminták, a flitterek, a kockás, harsány minták. Ezzel együtt pedig Rihanna (4%) és Lady Gaga (2%) stílusa is kissé háttérbe szorul. Utóbbiakat bár megelőzték, de meglepő módon a dobogóról igencsak lecsúsztak Emma Watson (11%) és Kim Kardashian (9%) is. 

A stílus nem ér véget az öltözködéssel!

 A válaszadók túlnyomó többsége szerint, ha stílusról van szó, az öltözködés a legfontosabb (61% szerint nagyon fontos), de tessék figyelni a kiegészítőkre (26% szerint nagyon fontos), és a sminkre is (46% véli nagyon fontosnak) – buzdítanak a válaszok. És ez még nem minden: aki stílusos, az bizony lakására (32% ítéli nagyon fontosnak) is ad, és arra, hogy mit és hol eszik (21% nagyon fontosnak értékeli), ezek mind meghatározzák, ki menő stílusú és ki nem! 


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

A nők elégedettsége arányos a...

Minden második nő elégedetlen a hajával. Az elégedettség arányos például a hajhosszal.»»

Milyen legyen egy pláza? Rend...

A legfontosabb tényezők egy bevásárlóközpont választásánál: az ár, a tisztaság, a kényelem és a parkolási lehetősége...»»

Minőségre és egyediségre váru...

Fashion Index kutatás eredmények a tavaszi gardróbfrissítés kapcsán»»

A luxus boldogít (?)

Jóllét-érzésünkön javít, ha van prémium márkás cuccunk.»»

A hölgyek az aktívabb hitelká...

Többet vásárolnak hitelkártyával a nők, mint a férfiak»»

Kényelmes karácsonyt kínálnak...

A fa alatt továbbra is a tablet, az okostelefon és a lapostévé a kedvenc ajándékok.»»