Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. március 6.

Andrej Pejic címlaplány lett

Semmi kétség, Andrej Pejic karrierje töretlenül ível felfelé. Az androgün modell legújabb sikereként nem mást könyvelhet el, minthogy őt választották a német Zeit magazin februári címlaplányának.

A borítón olvasható felirat a következőt hirdeti: ,,Sie ist ein Modell," vagyis ,,Ő egy modell". A dolog érdekessége, hogy a felirat nőnemben íródott. Nem csoda hát, hogy Tilman Prüfer címlapsztorija is igen érdekes olvasmánynak ígérkezik és nagy hangsúlyt fektet a Pejic által képviselt androgünia kulturális hátterére is.

Andrej Pejic

A címlapot és a hozzá kapcsolódó divatfotókat Juergen Teller készítette összesen két nap alatt. A nagy kapkodás oka szintén Andrej Pejic sikerességét bizonyítja, hiszan újabban olyan elfoglalt, hogy csak  a párizsi férfi divathét és a francia fővárosban tartott haute couture bemutatók között sikerült beiktatnia a fotózást. Az utóbb említett divathét egyébként Pejic eddigi legnagyobb dobása volt, hiszen Jean Paul Gaultier showján egyenesen a menyasszony szerepét osztották rá.

Andej PejicAndrej Pejic

A Zeit fotózása nem az első alkalom volt, amikor Teller és Pejic együtt dolgozhatott, hiszen kettejük együttműködéséből született meg például a Marc by Marc Jacobs 2011-es tavasz-nyári kollekciójának reklámkampánya is.

Andrej PejicAndrej Pejic

Ha mindez nem lenne elég, amellett hogy a nemrégiben lezajlott New York Fashion Week-en Pejic nyolc kifutón vonult végig – ebből négyen férfi, négyen pedig női kollekciókat mutatott be -, számos újabb televíziós megjelenéssel is büszkélkedhet. 

Andrej PejicAndrej Pejic

A hetes csatorna interjúja után foglalkozott vele a CBS, az Inside Edition és az ausztrál hetes csatorna Morning Show című reggeli, élő műsorában is szerepelt.

Fotók, forrás: frockwriter.blogspot.com,

fashiongoneruege.com 


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Győzd le a narancsbőrt a For...

Igen, győzd le a narancsbőrt otthon, kényelmesen, éhezés nélkül!»»

A legtrendibb társkereső: Jin...

Hazai fejlesztés tör a Tinder babérjaira»»

Rúzsa Magdi: "Szerelem volt e...

Egy díva mezítláb is díva»»

A 2015-ös ELLE Fashion Show-n...

Az Elle ismét meghívta Magyarországra a legígéretesebb francia divattervezőket, hogy április közepén hazai dizájnere...»»

Szigorú élek és játékos anyag...

Új kapszulakollekció és egzotikus faékszerek Alma Abonyitól»»

Nemzetközi siker a PRIESTON-n...

Osztrák pályázat döntőjén a magyar brand!

»»