Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2014. március 24.

Boldog születésnapot Wonderlab!

A több mint 30 fiatal magyar tervezőből álló közösség és bolt, azaz a Wonderlab idén ünnepelte fennállásának második évfordulóját - ezt természetesen mi sem hagyhattuk ki!

A Wonderlab csapatának a fele látható a képen

2014. március 21-én, pénteken az AnKERTben gyűltek össze a tervezők és az ünnepelni vágyók, nem is kell mondanom, a hatalmas helyiség tömve volt emberekkel, együtt szórakozott tervező és "halandó" ember.

A bejáratnál a készlet erejéig lehetett kapni a Wonderlab ikonikussá vált törpéjét ábrázoló karkötőből, amelyet az Etc.works tervezett és dorivisy valósított meg. A nagy sikerre való tekintettel talán állandó darabja lesz a labornak? 

A hangulat csodás volt - ez a szülinap aztán rendesen meg lett ünnepelve! Az AnKERT levegőjét belengte a csapatszellem és a team tagjainak sugárzó öröme. 2 év alatt bizony messzire jutott el a Wonderlab!

Mint minden „menő partin”, itt is volt egy Wonderlab fal, ami előtt képeket lehetett készíteni és esetünkben  a legtöbb szavazatot - a Facebook idejében tehát like-ot – összegyűjtő fotó tulajdonosai ajándékcsomagot kapnak majd. Ugye nem is kell mondanom, hogy a csomag telis tele van wonderlab-es dizájner darabokkal, szóval ha ott voltál és készítettél is képet, lájkvadászatra fel! Hogy miért? Mutatunk a tervezői ajándékokból egy kis ízelítőt:

Gratulálunk ahhoz, hogy egy ilyen tehetséges csapat verődött össze 2 év alatt és még sok-sok sikert és még több gyönyörű kreációt kívánunk!

Makra Márta


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

Haute Couture Fashion Week - ...

Tegnap Elie Saab, Jean Paul Gaultier és a Valentino vitte kifutóra a couture álmait. Már mutatjuk is őket!»»

Haute Couture Fashion Week - ...

A hatalmas vonumenű divathét harmadik napján a Chanel, a Giorgio Armani Privé és Alexandre Vauthier mutatta be kolle...»»

Sweatshop is our sweetshop

"A szomorú igazság az, hogy ez a varroda beengedett minket kamerákkal. El tudom képzelni, milyen lehet a többi, ahol nem láttak minket szívesen."»»

Haute Couture Fashion Week - ...

Ti láttátok már, mit tartogatott nekünk a Dior divatház és Giambattista Valli a Haute Couture Fashion Weeken? Mutat...»»

Párizsban hivatalosan is elin...

A haute couture álomruhákat felvonultató divathét hivatalosan is a kezdetét vette, de még hogyan...»»

Új divatmárka a piacon - Elin...

Montero Antonia tervezőt a svéd stílus inspirálta»»