Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2014.  április 19.

Horgászatra fel!

Takács Judit 2014-es SS táska- és cipőkollekciója a vizek világába repít el bennünket az egyedülálló kék csodákkal. Szóval ne késlekedjetek, horgászatra fel!

A kollekcióban a hologramos kék és a türkiz kecskebőr fénytörésével és az óarany, halikrát mintázó felülettel a víz alatti világot idézi a tervező munkája. A válltáskák és a clutch-ok egyszínű letisztultsággal bírnak, míg a nagyobb táskák és tote-ok jellemzően két színt ötvöznek. A táskák könnyed hullámzásáról pedig a bőr természetes esése gondoskodik.

A kampányfotó megvizsgálása során a táskák mellett Takács Judit saját tervezésű cipőit is megtalálhatjuk, amelyek ugyancsak a színvonalas munkáról beszélnek. Mind a magassarkú, mind pedig a lapos talpú cipő különös, halhálóra emlékeztető steppelt mintával van körbefuttatva a vizek tiszteletének hódolva.

A kollekcióban a kék különböző árnyalatai uralkodnak, az anyagok használata is a víz hullámzását juttatja eszünkbe. A hideg kék színek közül a sötétkékre, a babakékre és a türkizre esett a tervezőnő választása, amelynek komor hangvételét az ekrü, a csontszín, a rózsaszín és a cappucino színekkel enyhíti.

A kampányfotók pedig ötletesen a Gellért fürdőben készültek, hol 2 méter mélyen a medencék alján, hol pedig a strand zöld bozótokkal borított szobrai között. Zseniális ötlet volt!

A kollekció további szuper részleteket tartalmaz: A tervezőnő apró, leszerelhető bohókás bőr csalihalakkal tette még könnyedebbé a táskák eleganciáját. Ellenállni ezek után már pláne nem lehet!

Szóval siessetek, nehogy elhorgásszák előletek őket!

A kollekció és az image videó bemutatóját pedig a One Fashion üzletben nézhetitek meg április 23-án este 7 órától. Ne hagyjátok ki! A videó megnézése után pedig hozzá is láthatsz a darabok beszerzéséhez, hiszen itt lesz először lehetőség megvásárolni a legújabb kollekció darabjait.

De ha a régebbi kollekciókat is lecsekkolnád, nézz be Takács Judit hivatalos weboldalára, vagy a facebook oldalra. A gyönyörű dizájner táskákat pedig hamarosan itt tudod megrendelni, de ahogy már említettük, a One Fashion, illetve a Berekai Art Stúdióban is megvásárolható a kollekció, természeten személyesen a tervezőnőtől is kifoghatod a legfrissebb darabokat.

Hát horgászatra fel!

-

Stáb:

Fotó: Martin Vanda

Styling: Kiss Márk és Bellák Dóra

Modell: Anna- Face, Eleni- Arts models

Smink: Neszteli Karolina

Haj: Krasznár Zsolt

Fashion Time


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

Haute Couture Fashion Week - ...

Tegnap Elie Saab, Jean Paul Gaultier és a Valentino vitte kifutóra a couture álmait. Már mutatjuk is őket!»»

Haute Couture Fashion Week - ...

A hatalmas vonumenű divathét harmadik napján a Chanel, a Giorgio Armani Privé és Alexandre Vauthier mutatta be kolle...»»

Sweatshop is our sweetshop

"A szomorú igazság az, hogy ez a varroda beengedett minket kamerákkal. El tudom képzelni, milyen lehet a többi, ahol nem láttak minket szívesen."»»

Haute Couture Fashion Week - ...

Ti láttátok már, mit tartogatott nekünk a Dior divatház és Giambattista Valli a Haute Couture Fashion Weeken? Mutat...»»

Párizsban hivatalosan is elin...

A haute couture álomruhákat felvonultató divathét hivatalosan is a kezdetét vette, de még hogyan...»»

Új divatmárka a piacon - Elin...

Montero Antonia tervezőt a svéd stílus inspirálta»»