Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. július 29.

Farmermánia

Mindent mer, aki far-mer?

Az örök divaton belül is van egy olyan részleg, mely azon darabokat rejti, melyeket ténylegesen lehetetlen megunni és melyek olyannyira a hétköznapjainkhoz tartoznak, hogy néha bele sem gondolunk a praktikumon túli használatukba. Márpedig a farmer ezer változatban létezik és ezerféleképp viselhetjük.

D&G

Koptatott, szakadt, country stílusú és leginkább laza – ez jellemzi a D&G első lenti farmer összeállítását. Felhajtott szárú, lyuggatott farmer csizmával és farmer inggel kombinálva, hatalmas szemüveggel, pusztán egy apró kendő hiányzik a nyakból a tökéletes vidékies megjelenéshez, melyet bátran viselhetünk a városi utcákon is, a nyárra való tekintettel akár saruval, akár szandállal. Hasonló kivitelezés rövidebb fajtában és övvel kombinálva a meleggel harcolván, melyhez szintén nyitott cipőt ajánlunk. Végül egy fodros szoknya fűzőszerű felsőrésszel, melyhez hűvösebb estére egy blézert hasznos lehet viselni. Egyéb kiegészítőnek hosszú nyakláncot, hatalmas fülbevalót tudunk elképzelni, akár műanyagból, akár fémből.

D&GD&GD&G 

Dsquared2

Tökéletes példák a hétköznapok extremitási fokának emeléséhez. Egy egyszerű farmer, akár rövid, akár extra rövid, akár hosszabb fazonban, világos, koptatott vagy indigó színben egy élénk színű felsőrésszel vagy kiegészítővel és feltűnő cipővel – tökéletes kiugrás a hétköznapi unalomból. Városi amazonoknak kötelező viselet, hangsúlyos ékszerekkel, akár bőrből is.

Dsquared2Dsquared2Dsquared2 

Jean Paul Gaultier

Sötét anyagból készült együttesek, melyek a lezserségük ellenére mégis nőies vonalakat tartalmaznak. Farmerből készült overall egyenes szabású nadrágrésszel, mely bő anyag használattal készült, ám a kantár résznél melltartóra emlékeztető rész elvonja a figyelmet a kissé férfias megjelenésről. Konszolidáltabb érzet céljából egy ujjatlan vagy rövid ujjú felsőrésszel kombinálva tökéletesen vállalható bármely hétköznap, ahogy a következő, kicsit szűkebbre szabott egyberészes is. A különbséget a szűkülő nadrág adja, ám mégis különböző stílust képviselnek. Bár a szakadt farmer is virágkorát éli, talán a kifutón túl nem állja meg helyét a széttépett outfit. Nem tudni, hogy egy kutya volt a vétkes, a szabó olló vagy egyszerűen az idő vas foga kezdte ki a nadrágot és a felsőrészt, mindenesetre talán kevesebb szakadással, némileg több takarással könnyedén vállalható bárkinek.

Jean Paul GaultierJean Paul GaultierJean Paul Gaultier 

Ralph Lauren

Ralph Lauren minden alkalomra kínál egy megoldást: a földekről visszatérő munkás szerepétől egészen a nadrágkosztümig, melyek egytől egyik farmerből készülnek. Egész egyszerűen nincs olyan ötlete, melybe ne tudnánk beleszeretni, akár egy sötétkék blézerrel párosított, bőszabású, felhajtott szárú, koptatott nadrág legyen az, vagy egy világosabb színű, szakadt és lyukas farmer, inggel és mellénnyel párosítva. Mindegyik megoldáshoz illik a nőies, kifinomult lábbeli, és a szintén nőies kiegészítők, akár fülbevalók, akár karláncok képében, ám bánjunk óvatosan ezekkel, a túl sok plusz megöli a hatást!

Ralph LaurenRalph LaurenRalph Lauren 

Székely Krisztina

Fotók: style.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Nadrágok és változataik

Bokanadrág, halásznadrág, short - ötletek és praktikák. »»

Aszimmetrikus ruhák

Az aszimmetrikus felsők és szoknyák után ezúttal a ruhákat vesszük górcső alá.»»

Maximális minimalizmus

A minimalisták fénykora a minimal divat.»»

Nadrágkosztüm

Az 1960-as években jött divatba, s nézzük, hogyan néz ki 2010 nyarán.»»

Fürdőruha bemutató Miamiban

Briliáns és előnytelen stílusok keveredése.»»

Öröm a szép köröm

Műköröm választék a nyárra.»»