Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2012. április 7.

Vintage ruhák, új üzlet

Végre egy trendi turkáló!

Nem azzal van a bajunk, ha hordták már előttünk a ruhánkat. A probléma a használtruha-boltok esetében inkább a helyszín: vagy kicsi és zsúfolt, vagy óriási és rideg. Volt eddig. Mostmár van olyan turi, ahova jó betérni is, és nemcsak a kincsvadászat miatt, hanem már a vonzó helyszínért is.  

Olyan, mintha New Yorkban járnánk a metró aluljárójában, vagy az utcán a hot dogosnál, hangulatos sörözők mellett, ha beugrunk a Bank utcai üzletbe.

A pénztárpult valódi hot dogos kocsiból lett átalakítva, a falakat retro fehér csempe borítja, de a plakátok és táblák is a Nagy Almát juttatják eszünkbe.

Pláne Amerikában érezzük magunkat, ha közelebbről megnézzük a ruhákat: Abercrombie, Hollister, Ralph Lauren, Gap, Tommy Hilfiger, Banana Republic, Benetton, Old Navy, American Eagle és egy csomó más márka vintage-darabjai lógnak - a fogasokon. Merthogy itt semmit nem kell a földről, vagy kosarakból kihalászni-kivadászni. Semmi nem kopott, de minden darab egyedi. Hétköznapi cuccoktól kezdve extrémebb outfitekig bármit meg lehet itt találni, ha van hozzá egy kis türelmünk.

újságírónk a modell öltöztetése közben

A boltnyitóra betérve összeállíthattunk pár öltözetet a modelleknek azokból a ruhákból, amiket a turkálóban találtunk. A FashionTime a hely hangulatához illő casual, metrózós, városnézős, kényelmes-mászkálós stílushoz kapott éppen kedvet.

ruhák: American Rags; cipők: a modellek sajátjai; nyaklánc: az újságíró sajátja; sütik: Sugar!Shop

Angelina Jolie, Cameron Diaz, Madonna és a többi stílusikon már régóta visel büszkén second hand cuccokat. Hála az American Ragsnek mostmár mi is tudjuk, milyen is az a „vintage shopping”, és hogy igenis lehet sikk a turkálás itthon is!

Doroszlai Beáta

Fotók: Aknay Csaba


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

Extra DJ settel indul a night...

Nightshopping, vagyis buli és vásárlás egyszerre»»

Nosztalgia FIBULA-módra

FIBULA 2015 SS»»

A leggings, amely nem mindig ...

Nushi - a szupermenő magyar dizájner leggings»»

DORA ABODI a londoni divathét...

Az immáron nemzetközileg is jegyzett DORA ABODI luxus pret-a-porter márka ismételten meghívást kapott a London Fashi...»»