Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2014. március 29.

Esküvő, esküvő hátán

Már alaposan megvizsgáltuk a habos, a sellő fazonú, a klasszikus menyasszonyi ruhákat, sőt egy összefoglalót is olvashattatok oldalunkon az extrém szőrös esküvői trendekig.

Ideje, hogy elmerüljünk az egyik legizgalmasabb részletben: a ruha hátmegoldásában.

Hódíthatsz vadóc kivágásokkal

Sokan választják a hátul mélyen dekoltált esküvői darabokat. Mi is lehetne a legszebb éke a ruhádnak, ha nem a kivillanó bőröd? Merész választás és sikert sikkere halmozó darab!

Lehetsz elbűvölően bájos a klasszikus csipkékkel

Az aprólékos kidolgozást igénylő hátmegoldás tuti befutó a násznépnél, a vőlegényednél még inkább! Az apró kislányos hatást a felnőtt nő imidzsével gyönyörűen fonja össze a csipkékkel eltakart, azokkal felfedett bőr látványa.

De ötvözheted is a kettőt

A csipke és a kivágás ötvözésével a kifinomult femme fatale képét formálhatod. Már a tavalyi év során is nagy teret hódított magának, de az idei év szintén nagy slágere ez a megoldás.

Egy kis matematika

X és Y megoldása... Maradjunk csak az Y-nál, egészen pontosan az Y hátrésznél! Mit gondoltok? Szerintetek is gyönyörűen ékesíti a csupasz hátat ez nem megszokott formájú pánt? Díszíteni pedig lehet ékkövekkel vagy gyöngyökkel is akár. A határ a csillagos ég!

Asszimetrikus báj

Az asszimetria bája betört a divat világába és azóta se tántorítta el semmi. Lehet egy átlátszó anyag segítségét is kérni a gyönyörű végeredményhez, de csupán egy erősebb díszítés is támogathatja az esküvői ruhát.

Meglepő megoldás

Erre a lehetőségre gondoltál volna? Ha egy kis fordulatot szeretnél vinni álmaid ruhájába, akkor válaszd ezt a letisztult, egyedülálló ötletet.

A háromszög hatalma

A tavalyi év során rengeteg nívós és fast fashion tervező is a háromszög alakzatának bűvöletébe esett. Nem is kellett sokat várni, a formai változatosság a menyasszonyi ruhákat is behálózta. Különlegesség egy kis formai forradalommal összekötve. Kell ennél több?

Sikk

Nem vagy az a típus, aki egy "megszokott" esküvői darabban megy az oltár elé? Akkor mutatunk néhány nagyon különleges megoldást a nagy naphoz. Egyszerű és hihetetlenül ötletes megoldások, amiket a varrónőd szívesen varrna meg neked. Gyöngyök és gyöngysorok, strasszok sokasága - a végtelenségig variálható darabok. Íme:

Az ötletek tárháza végtelen

Írásunkban egy apró ízelítőt kívántunk adni Olvasóinknak, mert számos más ötletes hátrész van. Lehet a ruhád pántjait keresztezni a hátadon a képen látható módon, hátul középen lehet egy apró, sejtető kivágás, hatalmas masnival is díszítheted ruhádat, de a különleges anyag választása is mindig befutó!

A lényeg, hogy légy kreatív és merj tervezgetni - hiszen az a Te napod lesz (na jó, és Szerelmedé)!

Makra Márta


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Győzd le a narancsbőrt a For...

Igen, győzd le a narancsbőrt otthon, kényelmesen, éhezés nélkül!»»

A legtrendibb társkereső: Jin...

Hazai fejlesztés tör a Tinder babérjaira»»

Rúzsa Magdi: "Szerelem volt e...

Egy díva mezítláb is díva»»

A 2015-ös ELLE Fashion Show-n...

Az Elle ismét meghívta Magyarországra a legígéretesebb francia divattervezőket, hogy április közepén hazai dizájnere...»»

Szigorú élek és játékos anyag...

Új kapszulakollekció és egzotikus faékszerek Alma Abonyitól»»

Nemzetközi siker a PRIESTON-n...

Osztrák pályázat döntőjén a magyar brand!

»»